Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šerbedžija i Tadić: Ponekad dolazim, ponekad odlazim

Šerbedžija i Tadić: Ponekad dolazim, ponekad odlazimU glazbene dučane je stigao drugi po redu album Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”. Izuzetni duo je i ovog puta udružio snage i predstavio nam svoj novi CD na kome su imali i muzičko pojačanje - New Cinema Band.

Album ”Ponekad dolazim, ponekad odlazim” najavljuju pjesmom “Moja božićna”. Tekst Moje božićne potpisuju Rade Šerbedžija i Lenka Udovički, a za muzički dio zaslužan je sam Rade.

Osim ove pjesme na albumu se nalazi još 12 pjesama od kojih većinu autorski potpisuje sam Rade Šerbedžija. Kao i do sada, svoj jedinstveni aranžmanski potpis dao je Miroslav Tadić.

Nakon odličnog i izuzetno uspješnog albuma “Imam pjesmu za tebe”, sigurni smo da su nam, i ovog puta, poznati glumac, interpretator i pevač Rade Šerbedžija i virtuoz na gitari Miroslav Tadić, pripremili odličan muzički projekt koji će u najmanju ruku imati sudbinu svog prethodnika.

Uz izlazak albuma bliži se i njihov koncert u Beogradu. Od 15.12. u Jugotonu u Beogradu se mogu kupiti karte za koncert Rade Šerbedžije, koji se održava u Sava centru 30.12. Cijena karata je 12e, 20e i 26e.

Obožavatelji Radetove poezije moći će čuti na koncertu i neke od njegovih najnovijih pjesama.

Šerbedžija će i ovoga puta imati nekoliko gostiju na koncertu, među kojima će biti njegov vjerni suradnik gitarist Miroslav Tadić.

Objavljeno 15.12.2010.

Vremeplov

San koji čovjek sanja sam je samo san. San koji sanjamo s drugima je stvarnost... Ne vjerujem u ubijanje koji god razlog postojao za to.
John Lennon