Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šerbedžija i Tadić: Ponekad dolazim, ponekad odlazim

Šerbedžija i Tadić: Ponekad dolazim, ponekad odlazimU glazbene dučane je stigao drugi po redu album Rade Šerbedžije i Miroslava Tadića “Ponekad dolazim, ponekad odlazim”. Izuzetni duo je i ovog puta udružio snage i predstavio nam svoj novi CD na kome su imali i muzičko pojačanje - New Cinema Band.

Album ”Ponekad dolazim, ponekad odlazim” najavljuju pjesmom “Moja božićna”. Tekst Moje božićne potpisuju Rade Šerbedžija i Lenka Udovički, a za muzički dio zaslužan je sam Rade.

Osim ove pjesme na albumu se nalazi još 12 pjesama od kojih većinu autorski potpisuje sam Rade Šerbedžija. Kao i do sada, svoj jedinstveni aranžmanski potpis dao je Miroslav Tadić.

Nakon odličnog i izuzetno uspješnog albuma “Imam pjesmu za tebe”, sigurni smo da su nam, i ovog puta, poznati glumac, interpretator i pevač Rade Šerbedžija i virtuoz na gitari Miroslav Tadić, pripremili odličan muzički projekt koji će u najmanju ruku imati sudbinu svog prethodnika.

Uz izlazak albuma bliži se i njihov koncert u Beogradu. Od 15.12. u Jugotonu u Beogradu se mogu kupiti karte za koncert Rade Šerbedžije, koji se održava u Sava centru 30.12. Cijena karata je 12e, 20e i 26e.

Obožavatelji Radetove poezije moći će čuti na koncertu i neke od njegovih najnovijih pjesama.

Šerbedžija će i ovoga puta imati nekoliko gostiju na koncertu, među kojima će biti njegov vjerni suradnik gitarist Miroslav Tadić.

Objavljeno 15.12.2010.

Vremeplov

Internet je mač s dvije oštrice. S jedne strane pruža šansu da plasiraš svoju muziku ali oduzima šansu da zaradiš na svojoj muzici.
Vladimir Janković Džet, intervju za RiRock.com