Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šerbedžija sprema novu glazbenu poslasticu

Šerbedžija sprema novu glazbenu poslasticuRade Šerbedžija, slavni kazališni i filmski glumac, pjesnik i profesor dobio je svoje izdanje u novoj ediciji ”Greatest Hits Collection” diskografske kuće Croatia Records.

Na kompilaciji se nalazi 17 pjesama koje je Rade Šerbedžija snimio u posljednjih osam godina na albumima s Miroslavom Tadićem ”Imam pjesmu za tebe”, ”Ponekad dolazim, ponekad odlazim”, i Zapadni kolodvor bendom na albumu ”Vrijeme je, draga, vrijeme je”. Riječ je o najvećim hitovima kao što su ”Imam pjesmu za tebe”, ”Kose boje maka”, ”Povratak ratnika”, ”Meni se dušo od tebe ne rastaje”, ”Moj otac”, ”Ne daj se, Ines” i sjajan duet s Kemalom Montenom ”Ni u tvom srcu”.

Na kompilacijski album uvrštena je i najnovija pjesma ”Brodovi” s kojom će Rade Šerbedžija nastupiti na ovogodišnjim 19. Večerima dalmatinske šansone, a koja je prema prvim reakcijama već osvojila kritiku i širu javnost. Pjesmu su 1982. godine na Silbi napisali veliki splitski novinar, književnik, pjesnik i esejist Momčilo Popadić i Rade Šerbedžija i nikada nije objavljena.

Pjesma je snimljena u studiju Elvisa Stanića koji je ujedno i odsvirao i aranžirao pjesmu. To je i najava nove suradnje između Rade i Elvisa koji će po prvi put producirati novi album koji je u pripremi.

Uz CD sa 17 pjesama, ”Greatest Hits Collection” sadrži i poster Rade Šerbedžije te sve dostupne glazbene artikle (CD, DVD, LP) Rade Šerbedžije i suradnika.

Objavljeno 14.08.2016.

Vremeplov

Stratocaster pokriva svu paletu ljudskih emocija a tremolo ti omogućava da učiniš sve... možeš pogoditi svaku notu ljudskog roda.
Jeff Beck