Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šerbedžija sprema novu glazbenu poslasticu

Šerbedžija sprema novu glazbenu poslasticuRade Šerbedžija, slavni kazališni i filmski glumac, pjesnik i profesor dobio je svoje izdanje u novoj ediciji ”Greatest Hits Collection” diskografske kuće Croatia Records.

Na kompilaciji se nalazi 17 pjesama koje je Rade Šerbedžija snimio u posljednjih osam godina na albumima s Miroslavom Tadićem ”Imam pjesmu za tebe”, ”Ponekad dolazim, ponekad odlazim”, i Zapadni kolodvor bendom na albumu ”Vrijeme je, draga, vrijeme je”. Riječ je o najvećim hitovima kao što su ”Imam pjesmu za tebe”, ”Kose boje maka”, ”Povratak ratnika”, ”Meni se dušo od tebe ne rastaje”, ”Moj otac”, ”Ne daj se, Ines” i sjajan duet s Kemalom Montenom ”Ni u tvom srcu”.

Na kompilacijski album uvrštena je i najnovija pjesma ”Brodovi” s kojom će Rade Šerbedžija nastupiti na ovogodišnjim 19. Večerima dalmatinske šansone, a koja je prema prvim reakcijama već osvojila kritiku i širu javnost. Pjesmu su 1982. godine na Silbi napisali veliki splitski novinar, književnik, pjesnik i esejist Momčilo Popadić i Rade Šerbedžija i nikada nije objavljena.

Pjesma je snimljena u studiju Elvisa Stanića koji je ujedno i odsvirao i aranžirao pjesmu. To je i najava nove suradnje između Rade i Elvisa koji će po prvi put producirati novi album koji je u pripremi.

Uz CD sa 17 pjesama, ”Greatest Hits Collection” sadrži i poster Rade Šerbedžije te sve dostupne glazbene artikle (CD, DVD, LP) Rade Šerbedžije i suradnika.

Objavljeno 14.08.2016.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf