Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Seven That Spells na europskoj turneji

Seven That Spells na europskoj turnejiNedavno najavljena europska turneja grupe Seven That Spells dobila je svoje pripadajuće datume i klubove koje će bend posjetiti od 20. do 28. 02. 2015.

Turneja započinje u austrijskom Kufsteinu u čijem će KlangFarben Kulturvereinu nastupiti 20. 02. Slijede svirke u Alte Hackereiu u Karlsruheu te u L’Aquiloneu u belgijskom Liegeu. Nakon toga bend prelazi La Manche i počinje britanski dio toura na kojem će im se pridružiti Anta.

Zajedno će u akciji biti u bristolskom Stag&Houndsu (23.02.), cardiffskom Full Moonu (24.02.), londonskom Shacklewell Armsu (25.02.) i plymouthskom The Undergroundu (26.02.). Nakon Velike Britanije Seven That Spells sviraju u Beursschouwburgu u Bruxellesu te u klubu Hunhermanhattan u njemačkom Halleu gdje i završavaju turneju.

Kompletnu turneju organizirala im je agancija SWAMP, a nakon odličnih recenzija albuma “The Death And Resurrection Of Krautrock: IO” u magazinima poput Quietus i Rock-a-roll-a.

Datumi novog europskog tour Sevena došli su u isto vrijeme kad I potvrda gostovanja Blakea Fleminga, bivšeg člana Mars Volte, na njihovom novom studijskom albumu koji će se snimati tijekom 2015. godine. Sve skupa, pak, dolazi, u jeku promocije njihovog velikog zagrebačkog koncerta planiranog 19. prosinca u Velikom pogonu.

U Tvornici kulture 19.12. Seven That Spells će se predstaviti u posebnom izdanju u kojem se Niki Potočnjaku (gitara), Jeremyju Whiteu (bas, vokal) i Nikoli Babiću (bubnjar) pridružuje još jedan bubnjar.

Dan kasnije, 20.12., njihov “agresivno – psihodeličan zid zvuka koji sudara polimetriju i povremene vikinške napjeve” protrest će temelje Doma Omladine Beograda.

Ulaznice
Ulaznice za koncert u Tvornici u pretprodaji iznose 35 kn, a na dan koncerta 45 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty old shop, Tratinska 18
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

Organizator koncerta je LAA.

Objavljeno 13.12.2014.

Vremeplov

Ja sam, dragi moji, glazbena kurva.
Freddie Mercury (Queen)