Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Seven That Spells zaokružuju moćnu trilogiju

Seven That Spells zaokružuju moćnu trilogijuZagrebački Seven That Spells zaokružiti će moćnu trilogiju „The Death And Resurrection Of Krautrock“ nastupom na jednom od najprestižnijih umjetničkih manifestacija na svijetu – Roadburn Festivalu.

„The Death And Resurrection Of Krautrock“ sastoji se od tri monumentalna izdanja – „AUM“, „IO“ te završnog dijela „OMEGA“ objavljenog u siječnju. Stvaranje i produkcija opusa trajali su nešto manje od 10 godina. Unutar tog perioda bend je odsvirao preko 500 koncerata po cijelom svijetu uključujući i japansku turneju, nekoliko nastupa na prestižnom Duna Jam festivalu te mnoge festivale i klubove duž cijele Europe.

Internacionalno djelovanje, koje je uvijek bilo fokus Sevena i po čemu je bend puno poznatiji izvan okvira naše države, funkcioniralo je zahvaljujući stranim agencijama i labelima koje su ih oduvijek pratile. Aktualna trilogija bila je primjerice objavljena za njemački Sulatron Records, jedan od najvažnijih psychedelic / kraut diskografa u Europi.

Roadburn festival, jedan od najrelevantnijih umjetničkih manifestacija Starog kontinenta pozvao je Seven That Spells da 12. travnja iduće godine odsviraju cijelu trilogiju na jednom koncertu što je potpuno sulud pothvat sa strane festivala i benda i koji će na najbolji mogući način staviti krunu na ovo izuzetno glazbeno djelo.

Domaća publika imat će priliku osjetiti moć Sevena na Festivalu najboljih bendova 22. Prosinca u zagrebačkoj Tvornici kulture gdje će uz njih nastupiti Otrovna Kristina, Jastreb i The Magickal Wow Band.

Prvo izdanje Festivala najboljih bendova zatvoriti će koncertnu 2018. u Tvornici kulture. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 kn. Na dan festivala za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

Objavljeno 10.12.2018.

Vremeplov

Nevjerojatno je koliko mnogo možeš naučiti ako su tvoje namjere stvarno iskrene.
Chuck Berry