Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Silente - Dodan drugi koncert u Tvornici!

Silente - Dodan drugi koncert u Tvornici!Zbog ogromnog interesa i prodanog više od pola kapaciteta Velikog pogona objavljuje se dodatan koncert grupe Silente u Tvornici kulture koji će se održati u subotu 9. svibnja.

Massimo, S.A.R.S., Bajaga i Instruktori, Neno Belan & Fiumens – velika su imena regionalne glazbene scene koja su nastupala u Velikom pogonu Tvornice više dana zaredom. Sad će se na taj nevelik popis upisati i dubrovačka grupa Silente.

Popularnost ove mlade glazbene atrakcije više nikog ne čudi. Redaju hit za hitom, imaju ogroman airplay na većini domaćih radijskih postaja, pobjeđuju na festivalima, koncertni kalendar im je odlično popunjen. Definitivno se stvara nova glazbena sila na sceni, pa stoga ne čudi previše da su fanovi požurili kupiti ulaznice za koncert do kojeg ima više od dva mjeseca.

Do vikenda uz Silente 8. i 9. svibnja bend će objaviti novi studijski album kojeg ovih dana snimaju u Zagrebu uz producenta Nikšu Bratoša s kojim su radili i debi “Lovac na čudesa”. Nešto više od godinu dana nakon izlaska prvog albuma hype oko Silentea se samo pojačava.

Osvojeni su Porin u kategoriji Novi izvođač godine, Nagrada Hrvatskog radija za najboljeg novog izvođača emisije Music Pub te Nagrada Instituta hrvatske glazbe za najviši ulaz novog izvođača na Top Hr 40.

Singlovi “Terca na tišinu”, “Morski ljudi, morske žene” i “Još jednom” dohvatili su najviša mjesta brojnih top lista, a na YouTubeu imaju kombinirano gotovo četiri milijuna pregleda. Tamo gdje je “Lovac na čudesa” stao jednako uspješno nastavile su nove pjesme koje će biti objavljene na drugom albumu planiranom ove godine.

Odlična “Čudna ili čudesna”, s kojom su premoćno pobjedili na Zagrebačkom festivalu već je veliki radijski favorit, a na web siteu benda može se čuti još jedna nova traka - “Kako misliš”.

Ulaznice za petak: Cijena im u pretprodaji iznosi 60 kn, a na dan koncerta 75 kn.
Ulaznice za subotu: U prodaju kreću u srijedu 4. ožujka po cijeni od 60 kn. Na dan koncerta cijena će im iznositi 75 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
• Aquarius CD Shop, Varšavska 13
• Dirty Old Shop, Tratinska 18
• Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
• Entrio prodajna mjesta I www.entrio.hr

Objavljeno 06.03.2015.

Vremeplov

Peace!
John Lennon