Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Silente rasprodali prvi koncert u Saxu

Silente rasprodali prvi koncert u SaxuGrupa Silente rasprodala je prvi najavljeni koncert u zagrebačkom klubu Sax, planiran za 30. ožujka. Zbog velikog interesa publike, dan ranije, u petak, dodan je još jedan nastup.

Koncerti u Saxu bit će njihovi prvi zagrebački nastupi nakon Doma sportova prošlog studenog. Silente je prošle zime nastavio svoj izuzetno uspješan put, koji im je do sada donio mnogobrojne nagrade, priznanja publike i struke, a bili su i vjerojatno najmlađi bend koji se samostalno odlučio na koncert u Domu sportova, čiji su malu dvoranu rasprodali u veljači 2016. godine.

U Sax će bend dvije večeri donijeti sve najveće hitove s tri objavljena studijska albuma kao što su „Terca na tišinu“, „Još jednom“, „Morski ljudi, morske žene“, „Neobranjivo“, „Čudna ili čudesna“, „Neće rijeka zrakom teći“, „Pjesma koja samu sebe mrzi“, „Molim te zapiši“, „Kako misliš“ i mnoge druge.

Broj ulaznica i za koncert u petak 29. ožujka limitiran je na 300, a cijena im iznosi 100 kn. Kupiti se mogu na blagajni Saxa, isključivo tijekom radng vremena kluba. Više informacija može se dobiti na Facebook stranici kluba, broju telefona 01 / 4872 836 ili na web stranicama www.sax-zg.hr.Objavljeno 12.03.2019.

Vremeplov

Ponekad bih volio da se ne shvaćamo toliko ozbiljno.
Don Henley (The Eagles)