Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sjajni Triggerfinger rasprodali Tvornicu kulture

Sjajni Triggerfinger rasprodali Tvornicu kultureZagreb se još jednom pokazao rock gradom nakon nastupa benda Triggerfinger u Tvornici kulture.

Sjajan belgijski trio je 20.11., na dan koncerta, u ranijim poslijepodnevnim satima rasprodao sve ulaznice i, uz predgrupu Gatuzo, nakrcao Mali pogon.

Na svom prvom zagrebačkom nastupu Triggerfinger, bučni rockeri u finim odijelima, su u nešto manje od dva sata potpuno opravdali reputaciju moćne live mašine.

Nevjerojatna količina energije isijavala je tijekom sat i pol svirke na kojoj su promovirali aktualni album ”By Absence of the Sun” i podsjetili na favorite s prethodna tri studijska izdanja.

Vitalni rock starješine na pozornici su savršeno uigran trio što i sama publika punog Malog pogona euforično pozdravila. Povučeni u prednju liniju pozornice ritam sekcija Paul Van Bruystegem i Mario Goossens sjajno su se nadopunjavali s karizmatičnim vokalom i gitaristom Rubenom Blockom Evidentno dobitna kombinacija pokazala nam je band s dva lica – onim žešćim koje portretira glam i blues i nježnijim koji su pokazali obradom Lykke Li ”I Follow Rivers”.

U sklopu velike europske turneje, na kojoj će ukupno odraditi 50 nastupa u 14 zemalja, Triggerfinger su već prošli Francusku, Španjolsku, Poljsku, Češku, Austriju, Mađarsku, a na red je došla i Hrvatska. Pune dvorane poput bečkog Szene kluba, budimpeštanskog A38 ili pak ljubljanske Cvetličarne, govore o jačini benda u Europi.

Rasprodan Mali pogon najbolji je pokazatelj da će na svom sljedećem gostovanju u Zagrebu nastupati u Velikoj dvorani Tvornice kulture.Objavljeno 24.11.2014.

Vremeplov

Uvijek sam znao da će me gledanje unatrag na moje suze nasmijati, ali nisam znao da će me gledanje unatrag na moj smijeh rasplakati…
Cat Stevens