Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sjajni Triggerfinger rasprodali Tvornicu kulture

Sjajni Triggerfinger rasprodali Tvornicu kultureZagreb se još jednom pokazao rock gradom nakon nastupa benda Triggerfinger u Tvornici kulture.

Sjajan belgijski trio je 20.11., na dan koncerta, u ranijim poslijepodnevnim satima rasprodao sve ulaznice i, uz predgrupu Gatuzo, nakrcao Mali pogon.

Na svom prvom zagrebačkom nastupu Triggerfinger, bučni rockeri u finim odijelima, su u nešto manje od dva sata potpuno opravdali reputaciju moćne live mašine.

Nevjerojatna količina energije isijavala je tijekom sat i pol svirke na kojoj su promovirali aktualni album ”By Absence of the Sun” i podsjetili na favorite s prethodna tri studijska izdanja.

Vitalni rock starješine na pozornici su savršeno uigran trio što i sama publika punog Malog pogona euforično pozdravila. Povučeni u prednju liniju pozornice ritam sekcija Paul Van Bruystegem i Mario Goossens sjajno su se nadopunjavali s karizmatičnim vokalom i gitaristom Rubenom Blockom Evidentno dobitna kombinacija pokazala nam je band s dva lica – onim žešćim koje portretira glam i blues i nježnijim koji su pokazali obradom Lykke Li ”I Follow Rivers”.

U sklopu velike europske turneje, na kojoj će ukupno odraditi 50 nastupa u 14 zemalja, Triggerfinger su već prošli Francusku, Španjolsku, Poljsku, Češku, Austriju, Mađarsku, a na red je došla i Hrvatska. Pune dvorane poput bečkog Szene kluba, budimpeštanskog A38 ili pak ljubljanske Cvetličarne, govore o jačini benda u Europi.

Rasprodan Mali pogon najbolji je pokazatelj da će na svom sljedećem gostovanju u Zagrebu nastupati u Velikoj dvorani Tvornice kulture.Objavljeno 24.11.2014.

Vremeplov

ZERP je bija realnost koja je trebala bit provedena, jer izlov ribe u mediteranskom bazenu je nategnut na 37% više nego što bi trebalo da se fond riba obnavlja.
Fran Tomašić (Kopito)