Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ska/punk/rock avantura Ivanke Mazurkijević

Ska/punk/rock avantura Ivanke MazurkijevićLa Folee je mix glazbenika/prijatelja koji se vrti oko Ivanke Mazurkijević, Sanje i Maria Fištera koji su svoju ska/punk/rock avanturu počeli davnih 90-ih iz spontanog sviruckanja i pjevuckanja u fazama njihovog zajedničkog života u tada vrlo uzbudljivom istočnom Berlinu.

Ivanku svi znaju kao karizmatičnu frontmanicu Stampeda, a kasnije je s Mrletom iz Let 3 započela različite projekte kao MrLee & IvaneSky, te radi glazbu i pjeva za brojne kazališne predstave. Mario je samozatajni bivši član pionirskih punk bendova Generali, Patareni i Motus, kao i DGBB (Društvo Graditelja Bolje Budućnosti). Sanja je uspješno završila svoj studij klasičnih udaraljka na berlinskoj glazbenoj akademiji gdje danas radi kao profesorica za isti smjer.

Inspiriran žestokom i melodioznom glazbom, prošle godine je objavljen prvi album na vinilu i CD-u – “The Way Up” koji je zbirka songova nastalih između 1993. i 2021., a La Folee trenutno spremaju drugi album. 2022. se kao članovi stalnog benda pridružuju stari prijatelji Ivan i Tin Gabrić na gitari i keyboardu.

Nakon nekoliko ljetnih koncerata, La Folee se u nedjelju, 17.09.2023., predstavljaju u Močvari s repertoarom s aktualnog albuma te ponekim iznenađenjem.

Objavljeno 14.09.2023.

Vremeplov

U jednom Beckettovom crnom vicu Englez kaže krojaču: ”Pa je li vi znate da je Bog za šest dana stvorio svijet, a vama su trebala tri mjeseca da sašijete hlače.” Krojač se s gađenjem osvrnu oko sebe i odgovori: ”Gospodine, pogledajte ovaj svijet i onda pogledajte ove hlače.”
Pero Kvrgić, glumac