Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slash dolazi u Arenu Beogard

Slash dolazi u Arenu BeogardJelen Live i Arena Beograd vam sa zadovoljstvom predstavljaju gitarsku ikonu Slasha u Beogradskoj areni, 31.07.2011., čime potvrđuje imidž prepoznatljiv po dovođenju atraktivnih svijetskih, regionalnih i domaćih izvođača.

U svojoj petogodišnjoj tradiciji Jelen Live omogućio je nastupe Ian Browna, Iggy and The Stoogesa i legendarnih Guns N’ Rosesa koji su priredili rock spektakl prošle godine u Beogradskoj arena. Sada je došao trenutak da publika uživo čuje Slashove gitarske majstorije.

Saul Hudson, poznat pod nadimkom Slash je jedan od najboljih i najtraženijih gitarista posljednjih 30 godina, podjednako samouvjeren i u hard rocku i u popu. Kao vodeći gitarist Guns N’ Roses, Slash je učvrstio svoju reputaciju ekspresivnog izvođača ali i po napuštanju benda tijekom devedesetih, počeo je ostavljati vlastiti pečat na albumima drugih izvođača te je bio i dio super grupe Velvet Revolver.

Time Magazin ga je 2009. godine uvrstio na drugo mjesto „10 najboljih električnih gitarista svih vremena” a također, nalazi se i na 21 poziciji „Gigwise” liste sa „50 najslavnijih gitarista ikada”. Njegov fantastični solo u pjesmi ”November Rain” i dalje drži rekord u dužini.

Prvi solo album izdao je prošle godine a u okviru svijetske turneje povodom promocije albuma, nastupiti će po prvi put i u Beogradu.

Ulaznice po cijenama od 27e, 30e i 35e na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” šoping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Organizator: Arena Beograd i Beoton

Prvih 100 kupaca koji kupe ulaznice na biljetarnici Beogradske arene na poklon dobivaju i knjigu „Slash” Anthony Bozza.

Objavljeno 02.07.2011.

Vremeplov

Nakon sastanaka u nekoliko hrvatskih diskografskih kuća, saznali smo da bi, osim što bi nam potpisivanje za njih oduzelo dobar dio autorskih prava na naše pjesme, što je samo po sebi nebuloza, promocijski dobili manje nego načinom koji smo sami odabrali. Ovo su, vjerovali ili ne, riječi direktno iz usta ljudi koji su nam nudili diskografski ugovor.
Borjan B. (The Orange Strips)