Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slash dolazi u Arenu Beogard

Slash dolazi u Arenu BeogardJelen Live i Arena Beograd vam sa zadovoljstvom predstavljaju gitarsku ikonu Slasha u Beogradskoj areni, 31.07.2011., čime potvrđuje imidž prepoznatljiv po dovođenju atraktivnih svijetskih, regionalnih i domaćih izvođača.

U svojoj petogodišnjoj tradiciji Jelen Live omogućio je nastupe Ian Browna, Iggy and The Stoogesa i legendarnih Guns N’ Rosesa koji su priredili rock spektakl prošle godine u Beogradskoj arena. Sada je došao trenutak da publika uživo čuje Slashove gitarske majstorije.

Saul Hudson, poznat pod nadimkom Slash je jedan od najboljih i najtraženijih gitarista posljednjih 30 godina, podjednako samouvjeren i u hard rocku i u popu. Kao vodeći gitarist Guns N’ Roses, Slash je učvrstio svoju reputaciju ekspresivnog izvođača ali i po napuštanju benda tijekom devedesetih, počeo je ostavljati vlastiti pečat na albumima drugih izvođača te je bio i dio super grupe Velvet Revolver.

Time Magazin ga je 2009. godine uvrstio na drugo mjesto „10 najboljih električnih gitarista svih vremena” a također, nalazi se i na 21 poziciji „Gigwise” liste sa „50 najslavnijih gitarista ikada”. Njegov fantastični solo u pjesmi ”November Rain” i dalje drži rekord u dužini.

Prvi solo album izdao je prošle godine a u okviru svijetske turneje povodom promocije albuma, nastupiti će po prvi put i u Beogradu.

Ulaznice po cijenama od 27e, 30e i 35e na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” šoping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Organizator: Arena Beograd i Beoton

Prvih 100 kupaca koji kupe ulaznice na biljetarnici Beogradske arene na poklon dobivaju i knjigu „Slash” Anthony Bozza.

Objavljeno 02.07.2011.

Vremeplov

Biti intelektualac stvara mnoga pitanja bez odgovora. Možeš napuniti život idejama a još uvijek sam odlaziti kući. Ono što uistinu imaš a vrijedi su osjećaji. To je meni glazba.
Janis Joplin