Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slash dolazi u Ljubljanu!

Slash dolazi u Ljubljanu!U petak 08.02.2013. u ljubljansku Halu Tivoli dolazi Slash, velikan svjetske glazbene scene i prava rock ikona…

U okviru velike svjetske turneje kojom promovira drugi solo album Apocalyptic Love, legendarni će gitarist konačno nastupiti i u Sloveniji, s frontmanom Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) i The Conspirators.

Slash je priznat kao jedan od najboljih gitarista i autora već od prije 30 gdina kada je s Guns N’Rosesima te hitovima Sweet Child O’Mine, November Rain, Paradise City, Nightrain, Welcome To The Jungle i dr. osvojio svijet. Slash’s Snakepit. Globalni uspjeh je međutim ostvario supergrupom Velvet Revolverom u drugoj polovici prethodnog desetljeća, a sa singlom Slighter osvojio nagradu Grammy.

Slash uživa veliki respekt i među kolegama glazbenicima. Sudjelovao je i nastupao s najvećima poput: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne..., a ostavio unikatni trag i na albummim drugih izvođača primjerice Rihanne.

Za svoja glazbena dostignuća je primio mnoge nagrade i priznanja: u izborima glazbenih kritičara i medija, Slash se ubraja u najbolje električne gitariste svih vremena (Time Magazine 2009 – 2. mjesto; Guitarist magazine – 3. i 4. mjesto); kao član G N’R je ove godine postao besmrtan i u Rock and Roll Hall of Fame, a svoju zvijezdu ima i na holivudskom Walk of Fame.

Od 2009. se Slash na veliku radost svojih fanova fokusirao na solo karijeru. Izdao je dva odlično primljena albuma - Slash (2010) i Apocalyptic Love (2012) složio je odličnu ekipu suradnika na čelu s frontmanom Mylesom Kennedyjem (priznatim gitaristom i vokalistom američke grupe Alter Bridge), te s ’konspiratorima’: Brentom Fitzom (bubanj) i Toddom Kernsom (bas gitara).

Pretprodajna mjesta: sve Eventimova prodajna mjesta te u Sloveniji benzinske pumpe Petrola, Hipermarketi Mercatora.

Internetska prodaja: www.eventim.hr, www.eventim.si.

Pretprodajna cijena ulaznica: tribine i parter: 39,00 eura.

Ulaznice za fan pit su rasprodane!

Objavljeno 11.01.2013.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin