Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slash dolazi u Ljubljanu!

Slash dolazi u Ljubljanu!U petak 08.02.2013. u ljubljansku Halu Tivoli dolazi Slash, velikan svjetske glazbene scene i prava rock ikona…

U okviru velike svjetske turneje kojom promovira drugi solo album Apocalyptic Love, legendarni će gitarist konačno nastupiti i u Sloveniji, s frontmanom Mylesom Kennedyjem (Alter Bridge) i The Conspirators.

Slash je priznat kao jedan od najboljih gitarista i autora već od prije 30 gdina kada je s Guns N’Rosesima te hitovima Sweet Child O’Mine, November Rain, Paradise City, Nightrain, Welcome To The Jungle i dr. osvojio svijet. Slash’s Snakepit. Globalni uspjeh je međutim ostvario supergrupom Velvet Revolverom u drugoj polovici prethodnog desetljeća, a sa singlom Slighter osvojio nagradu Grammy.

Slash uživa veliki respekt i među kolegama glazbenicima. Sudjelovao je i nastupao s najvećima poput: Michael Jackson, Lenny Kravitz, Stevie Wonder, Ray Charles, Ozzy Osbourne..., a ostavio unikatni trag i na albummim drugih izvođača primjerice Rihanne.

Za svoja glazbena dostignuća je primio mnoge nagrade i priznanja: u izborima glazbenih kritičara i medija, Slash se ubraja u najbolje električne gitariste svih vremena (Time Magazine 2009 – 2. mjesto; Guitarist magazine – 3. i 4. mjesto); kao član G N’R je ove godine postao besmrtan i u Rock and Roll Hall of Fame, a svoju zvijezdu ima i na holivudskom Walk of Fame.

Od 2009. se Slash na veliku radost svojih fanova fokusirao na solo karijeru. Izdao je dva odlično primljena albuma - Slash (2010) i Apocalyptic Love (2012) složio je odličnu ekipu suradnika na čelu s frontmanom Mylesom Kennedyjem (priznatim gitaristom i vokalistom američke grupe Alter Bridge), te s ’konspiratorima’: Brentom Fitzom (bubanj) i Toddom Kernsom (bas gitara).

Pretprodajna mjesta: sve Eventimova prodajna mjesta te u Sloveniji benzinske pumpe Petrola, Hipermarketi Mercatora.

Internetska prodaja: www.eventim.hr, www.eventim.si.

Pretprodajna cijena ulaznica: tribine i parter: 39,00 eura.

Ulaznice za fan pit su rasprodane!

Objavljeno 11.01.2013.

Vremeplov

Da li slušam radio? Ja liježem u 6 ujutro i budim se u 3 popodne. Onda idem u studio, sačekam dečke i udahnem svjež zrak ponovo tek u 6 ujutru kada ih otpratim do kapije. Ja nemam vremena za slušanje radija i ne vjerujem da time mnogo gubim.
Frank Zappa