Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slash - vrhunski gitarist!

Slash - vrhunski gitarist!1985. godine Slash se zajedno s Axel Rosom, gitaristom Izzy Stradlinom, basistom Duff McKaganom i bubnjarom Steven Adlerom, pridružio novooformljenom bendu, Guns N’ Roses. Tijekom tri godine, njihov debi album „Appetite for Destruction” više puta je prešao platinske tiraže i od GNR napravio jedan od najdinamičnijih hard rok sastava osamdesetih.

Slashovi nasilni rifovi i prodorne solaže vrlo brzo su postali zaštitni znak benda. Međutim, tenzije među članovima bile su sve veće tijekom godina što je dovelo i do Slashovog odlaska iz Gunsa sredinom devedesetih.

U periodu procijepa sa Gunsima, Slash je pokrenuo projekt sa strane pod nazivom Slash’s Snakepit, grupu sastavljenu od novih članova Gansa (gitariste Gilby Clarke, bubnjara Matt Sorum), kolege iz Alice in Chains (basiste Mike Inez) kao i pjevača Eric Dovera. Bend je izdao dva albuma koja nisu dostigla komercijalni uspjeh Gansa, ‘’It’s Five O’Clock Somewhere’’ u 1995. i ‘’Ain’t Life Grand’’ u 2000. godini (snimljen u drugačijem sastavu). Albumi nisu bili veliki hitovi ali su jako dobro demonstrirali Slashov talent.

Sljedeći veliki kreativni pokušaj došao je s formiranjem Velvet Revolver, grupom koju su činili GNR kolege MCKagan i Sorum, Waster Youth gitarist Dave Kushner i Stone Temple Pilots pjevač Scott Weiland.
Bend je izbacio dva klasična rock albuma, Contraband (2004.) i Libertad (2007.). Oba albuma su dobro primljena i izbacila su par rock radio hitova ali tenzija između Weilanda i ostalih iz benda, dovela je do njegova odlaska iz benda 2008. godine i natjerala Velvet Revolver da pauzira dok traga za novim pjevačem.

Dok Velvet Revolver traži nove pjevače, Slash je počeo raditi na solo albumu, angažujući različite vokale za numere. 06.04. 2010. godine, album se pojavio u prodaji uključujući sjajne pjevače kao što su Fergie, Chris Cornell, Ozzy Osbourne, Iggy Pop i dr.

Ulaznice za koncert Slash-a po cijenama od 27e, 30e i 35e mogu se naći na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” šoping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Objavljeno 15.07.2011.

Vremeplov

Volim ”male” ljude i smatram da nikada ne treba ljude razlikovati prema tome tko što radi. Jednom sam se usred noći našao na pljusku sam s neispravnim autom. I odjednom su se stvorili djelatnici riječke Čistoće i pomogli mi odgurati auto. Nemojte nikada razlikovati ljude s obzirom na znanje ili titulu jer svi smo mi - samo ljudi.
Ljubo Kostić, riječki odvjetnik