Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Slayer prvi put u Beogradu

Slayer prvi put u BeograduSlayer, jedan od najznačajnijih heavy metal bendova današnjice, održaće koncert u Kombank Areni, 25.06.2013.

Teži, brži i mračniji od ostalih, Slayer je postavio novi standard koji su ostali počeli pratiti. Tom Araya (bass & vocals), Kerry King i Gary Holt (gitare) i Paul Bostaph (bubnjevi) čine bend koji ne samo da je izgradio žanr već i stav.

S obzirom da nikada nisu svirali u Beogradu, možete očekivati beskompromisan, brutalan i nadasve glasan koncert i uvjeriti se zašto Slayer smatraju alfom i omegom tvrdog zvuka.
Od početka, 1981. godine kada su nastali, glazba Slayer-a odražava previranja i zastranjivanja u društvu otvoreno iznoseći svoj stav o političkim, socijalnim i ekonomskim poremećajima. Za tri desetljeća koliko postoje, njihova izravna brutalnost postavila ih je za jedan od vodećih metal bend na svijetu i jedan od rijetkih koji nije pravio kompromise po pitanju zvuka, imidža i živog nastupa.

Tijekom svih godina postojanja, bend nikada nije ”spustio” i ”ublažio” svoj glazbeni izraz poput pojedinih ”praoca metala” ili ga komercijalizirao zbog čega uživa veliki broj istinskih fanova.

Pored dva Grammyja, bend ima i mnoštvo zlatnih tiraža i nagrada za ”najbolje metal pjesme i albume ikada” od medijskih kompanija diljem svijeta među kojima su Kerrang!, SPIN, Metal Hammer, Revolver, i Esquire.

Da su i danas usredotočeni na istinu svjedoči njihov posljednji album ”World Painted Blood”.
”Nove pjesme su brze, teške i intenzivne s agresivnom melodijom” - rekao je Araya. ”U tekstovima se bavimo ubojstvima, kaosom, destruktivizmom, apokalipsom, serijskim ubojicama i obiteljskim nasiljem.” - Dodao je Araya i završio sa: ”Ovo je Slayer album”.
Zbog žestine koju donosi na živim nastupima, tri utjecajna magazina Revolver, SPIN i Metal Hammer, proglasila je Slayer za ”Best Live Band” na svijetu.

Nastupali su na brojnim festivalima a ušli su iu povijest čineći ”The Big Four” s Metallicom, Megadeth i Antrax na Sonisphere festivalu.

Ono sto je Slayer razlikovalo od ostalih je odličan zvuk, sjajni tekstovi pjesama, spektakularni koncerti i iskren odnos prema fanovima. S toga nije ni čudo sto su opstali na glazbenoj sceni više od 3 desetljeća i što većina novijih heavy, thrash i punk bendova tvrdi da su im upravo Slayer bili uzor a među njima su bendovi poput Ministry, Deftones, Slipknot, Sepultura i dr. .

Do datuma koncerta ulaznice su po cijeni od 2.200 dinara. Mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet središta Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Objavljeno 15.06.2013.

Vremeplov

Nemam nikakvih idola i uzora... samo sebe.
GG Allin