Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Snima se dokumentarac o Jinxima

Snima se dokumentarac o JinximaPrvi rock dokumentarac o grupi Jinx bit će sniman sljedećih 10 dana, uoči i tijekom velikog rođendanskog koncerta na Gričevanju 20.05.

Radislav Jovanov Gonzo i njegova ekipa snimatelja pratit će svaki korak priprema Jinxa za jedan od najvažnijih koncerata njihove karijere. Od proba u prostoriji do nastupa na igralištu iznad garaže Tuškanac ovaj izniman film zabilježit će sve javnosti skrivene i neskrivene detalje, drame, napetosti, sitna podbadanja, možda pokoju svađu, ali i sjajnu energiju i šarm koja Jinxa nakon dva desetljeća čine jednim od najomiljenijih bendova ovih prostora.

Cijela priča vrtit će se ponajviše oko samog koncerta koji će zvukom i slikom predstavljati najreprezentativniji presjek njihove impresivne karijere. Posebna set lista pjesama pripremljena je kako bi sadržavala pjesme sa svih studijskih albuma.

Uz trenutnu postavu benda u sastavu Yaya, Coki, Mr.Goody, Berko, Pavlica, Cvanci, Kova i Miron pozornicom će prošetati i više od desetak gostiju, glazbenika koji su tijekom godina bili članovi Jinxa. Sve skupa bit će popraćeno filmovima i projekcijama specijalno napravljenim za cijeli koncert koji će trajati oko dva sata.

Na pozornicu Gričevanja smještenu na igralištu iznad garaže Tuškanac Jinx će izaći u utorak, 20.05.u 21:00.

Ulaz je besplatan.

Objavljeno 16.05.2014.

Vremeplov

Volim rock’n’roll. Mislim da je on vrhunska umjetnička forma. Još uvijek revolucionarna da može mijenjati ljude i njihova srca. Ali, da... u rocku također ima mnogo smeća i stvarno loše glazbe.
Nick Cave