Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Splitski Dječaci u zagrebačkoj Tvornici!

Splitski Dječaci u zagrebačkoj Tvornici!Sjajna splitska hip hop trojka Dječaci nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak, 06.12.2013.

Rasprodana prva naklada novog albuma “Istina” u samo dva dana, zatim nekoliko rasprodanih koncerata u Splitu, Zadru i Rijeci te čak tri rasprodana koncerta u Zagrebu, nastupi na svim većim regionalnim festivalima ( Terraneo, EXIT, Regius, ) – splitski Dječaci vraćaju se Veliki pogon Tvornice Kulture na mjesto zločina, gdje su održali svoj prvi najveći samostalni koncert.

Članovi Dječaka su: Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Sivo (repa) i Zondo (repa i radi glazbu) + šira familija dječaka od koje posebno treba istaknuti Predsjednika Dječaka (presjedava).

Grupa je osnovana 2005 godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.Njihov debitantski album “Drama” osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu za hip hop album godine! Singlovi sa drugog albuma “Dalmacija” i “Lovrinac” postali su hitovi, a video za Dalmaciju je premašio tri milijuna gledanja na youtubeu. Nedavno su izbacili i novi singl “Zoni ti si lud”.

”Ja i Ivo smo ovu pjesmu posvetili Zoniju, našem prijatelju koji je pretjerao s glazbenom produkcijom i poludio. Već više od godinu dana producira album Kid Rađe (bivšeg člana benda) zbog kojeg je zapostavio skoro sve druge obaveze. Prije par tjedana posjetili smo ga u njegovom kućnom studiju gdje miksa i tek tad smo shvatili koliko je daleko zastranio, stoga smo složili ovu prijateljsku audio-intervenciju u nadi da nas shvati ozbiljno jer Dječaci nisu sposobni stvoriti treći album bez Zonija u najboljem mogućem psihološkom stanju”, poručili su Dječaci.

”Spot je umontiran u jednu noć na dan premijere.”

U petak, 25.10. u sklopu program In Da Klub u Klubu, Pavlja Hatza 16 Vojko Vrućina iz Dječaka odvrtit će DJ set. Na istom partyju podjelit će se 3x2 ulaznice za koncert Dječaka i objaviti predgrupa

Objavljeno 25.10.2013.

Vremeplov

Ono što me razbjesni je kada mi sedam ili osam svinja iz diskografske kuće govori što da obučem.
Sinead O’Connor