Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stadion Šalata – omiljeni zagrebački koncertni prostor

Stadion Šalata – omiljeni zagrebački koncertni prostorManu Chao, Franz Ferdinand, Massive Attack, Morrissey, Pixies, Korn, The Hives, Zagreb Gori, Rokaj Fest, InMusic Festival... – samo su dio izvođača i manifestacija koje su se u proteklo desetljeće i pol dogodili na stadionu Šalata. Dvodnevni Tuborg Open Fair koji nas tamo očekuje sljedeći tjedan uključuje se u svojevrsnu revitalizaciju ovog omiljenog zagrebačkog koncertnog prostora.

Smješten praktički u samom centru grada, sportski centar na Šalati ugostio je neka od najvećih glazbenih imena današnjice. Još su živa sjećanja na nevjerojatan nastup trip hop legendi Massive Attack, prvog, rasprodanog Manu Chao & Radio Bemba koncerta, premijernih gostovanja Franz Ferdinanda i Morrisseya ili prvih izdanja Rokaja i InMusica.

Otvoreni koncertni prostori u toplim mjesecima uvijek uzimaju primat, ali potrebno je ’’nešto više’’ da bi se stvorila posebna kemija između prostora i publike. Šalata tu kemiju definitivno ima, stvorenu i isprobanu na nizu nezaboravnih koncerata i sad je vrijeme da se Tuborg Open Fair upiše na popis glazbenih događaja zbog kojih publika rado uspinje Schlosserovim stubama.

Dakako, bitan faktor u svemu igra i vrijeme, a prve, dugoročne, prognoze govore da nas 13. i 14.06. očekuju suhi i topli dani.

Četvrtak, 13.06.: Let3, Partibrejkers, Prozdrav Azri, Luxus Lord
Petak, 14.06.: TBF; Rambo Amadeus, St!llness, Quasarr
Točna satnica bit će objavljen u ponedjeljak, 10.06. 2013.

U sklopu akcije Nemoj piti i voziti, Tuborg se pobrinuo za sigurnu zabavu uz besplatan prijevoz ZET-om. Naime, ulaznice za dvodnevni festival Tuborg Open Fair vrijedit će i kao karta za zagrebački javni prijevoz od 17.00 do 06.00 sati u četvrtak i petak, 13. i 14.06. U tom se razdoblju svi posjetitelji, uz predočenje festivalske ulaznice, mogu besplatno koristiti javnim gradskim prijevozom ZET-a.

U velikom broju koncerata koji se nude ovog proljeća Tuborg Open Fair odlučio je publici ponuditi izuzetno povoljne cijene ulaznica i paketa. Namjera je vrhunsku glazbu u sklopu Tuborg Open Faira cijenom učiniti pristupačnim velikom broj publike, kako onima koji bi došli oba dana, tako i onima koji se odluče na jednodnevni odlazak na Šalatu.

Dnevne ulaznice
50 kn - od 22.5. do 13.6.
60 kn - na dan koncerta na blagajni

Paket - 2 ulaznice
75 kn - od 22.5. do 13.6.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty Old Shop, Tratinska 22
• Rockmark, Berislavićeva 13
• Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7
• Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
• Entrio – www.entrio.hr

Objavljeno 09.06.2013.

Vremeplov

Odlučili smo se ne udaljavati više od milje od svoje kuće, a sada smo prošli ne znam koliko tisuća milja.
Craig Finn (The Hold Steady)