Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’Ste dobro?’ pita vas Psihomodo Pop

’Ste dobro?’ pita vas Psihomodo PopSTE DOBRO? je naziv prvog DVDa, grupe Psihomodo pop uz koji na poklon svaki kupac dobiva i CD. Radi se o snimci s koncerta iz zagrebačkog kluba Boogaloo održanog 28.02.2009. godine, kada je ova kultna rock grupa proslavila 26 godina svog postojanja.

Veliki broj poklonika Psihomodo popa i atmosfera koju su stvorili slušajući njihove najveće hitove, ostali su zabilježeni na ovom DVDu.

„Mila“, „Frida“, „Ramona“, „Natrag u garažu“, „Starfucker“, „Telegram Sam“ kao i noviji hitovi poput „Domovine sin“, „Požar“, „Totalno sam lud“ s aktualnog albuma „Jee!Jee!Jee!“, redali su se na stageu kojim je dominirala rasvjeta stvarajući odličan vizualni doživljaj, a sve je to sjajno izrežirao Radislav Jovanov Gonzo, njihov dugogodišnji suradnik.

Psihomodo pop na čelu s uvijek raspoloženim Davorom Gobcem, pjesme koje godinama uspješno prihvačaju nove generacije, ekipa koja je omogućila da se ovaj odličan koncert trajno zabilježi sasvim su dovoljan razlog za kupovinu izdanja DVD+ CD ’Ste dobro?’

U ponedjeljak 28. ožujka s početkom u 19 sati će se u zagrebačkom kinu Europa održat svečana promocija prvog live DVD-a pod nazivom „Ste dobro?“

Objavljeno 25.03.2011.

Vremeplov

Postoji nešto što je mnogo važnije od svake logike - to je mašta.
Alfred Hitchcock