Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stefanovski doživio ovacije

Stefanovski doživio ovacije Treća večer ovogodišnjeg SPFF-a ostat će zapamćena po vrhunskom glazbenom događaju, gala koncertu kojeg je publici priredio gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski.

U posebno lijepom pakleničkom ambijentu, pod otvorenim nebom Stefanovski je doživio ovacije. Na programu su bili standardni materijali, skladbe koje su nastale u poslednjih tridesetak godina, neke iz solo karijere, neke iz suradnje sa raznim glazbenicima..

“Rijetko se sreću ovakvi prostori. Oduševljen sam čarobnim ambijentom i atmosferom” - rekao je poslije koncerta Stefanovski.

Tijekom dana u konobi Hotela Alan na ‘Kavi sa autorom’ razgovaralo se sa ekipom filma ‘Chorchyp – The Way Of Samurai’ koji je večer prije oduševio pakleničku publiku. Denis Porčić - slovenski borac i hip hoper te redatelj filma Bojan Dovrtel i fotograf Klemen Racinger pričali su anegdote o nastajanju filma, otkrili svoje planove..

Objavljeno 10.08.2012.

Vremeplov

Ne postoji nikakav recept za uspjeh u glazbi. Sjećam se dosta bendova koji su mislili da će ako budu vrhunski svirali nešto i napraviti na sceni. Zatvarali su se u garaže i bjesomučno radili svaki dan probe. Mi to nismo radili. Dođemo na probu, pa ako nam se ne da svirati odemo na pivu. Mislim da je najvažnija zdrava atmosfera u bendu...
Mladen Subošić Suba (Hladno pivo)