Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Steve Vai - Uskoro u Beogradu!

Steve Vai - Uskoro u Beogradu!Steve Vai, virtuoz na gitari, nastupiti će u Beogradu, 30.10.2012. u Kombank Areni u organizaciji Arene Zagreb.

Steve Vai je uzor mnogim glazbenicima više od 30 godina. Nije samo virtuoz na gitari, nego i vizionar beskrajne kreativnosti koji stvara savršen zvuk. Ovo ni malo ne čudi jer ga je prvim notama, kada je imao 12 godina, podučila prava legenda - Joe Satriani a već sa 18 godina počinje sa profesionalnom glazbenom karijerom nastupajući s još jednom legendom - Frank Zappaom.

U trideset godina dugoj karijeri, prodao je 15 milijuna albuma i osvojio brojna priznanja među kojima su i tri Grammy nagrade. Brojeći nastupe uživo, suradnje, kompilacije, sudjelovanja u orkestarskim izvedbama, diskografski gledano, svirao je na više od 60 albuma kao I u nekoliko orkestralnih skladbi poput ”The Middle of Everywhere” iz 2011. godine.

Posebno se može izdvojiti suradnja s već spomenutim, Zappaom, David Lee Rothom i grupom Whitesnake. Među albumima iz samostalne karijere posebno se izdvajaju revolucionarni ”Passion and Warfare” iz 1990. te ”Sound Theories Vol.. 1 & 2” iz 2007. godine.

Kommbank Arenom će se 30.10. definitivno prolamati nevjerojatni rifovi žestokog rock i blues zvuka.

Steve Vai nastavlja i nadograđuje školu progresivnog instrumentalnog rocka svoga učitelja Joe Satriani-a.

Pored širokog spektra stilova i tehnika koje koristi, jedan je od rijetkih virtuoznih solo instrumentalista koji veliki naglasak daje i svom nastupu.

Tri Gremija , Guitar Player priznanja , Giuiatr World nagrada te mnoga priznanja svjetskih časopisa koji su ga proglašavali gitaristom godine (više puta), jedno su od mjerila koja govore o kvaliteti, jednog i neponovljivog Steve Vaia.

TEC zaklada nedavno mu je dodijelila prestižnu Les Paul nagradu koja se od 1991. godine dodjeljuje osobama koje su dosegle najveći standard u kreativnoj primjeni tehnologije.

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 19e za parter i 23e za tribine.

Prodaja ulaznica na svim ovlaštenim prodajnim mjestima CS Eventim, kao i na blagajnama: Kombank Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i Ušće šoping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na http://www.kombankarena.com/, www.eventim.rs, http://www.tickets.rs/

Za sve informacije i rezervacije obratite se preko broja: 0900 110.011

Preko službenog sajta, najvjerniji fanovi mogu nabaviti ekskluzivni Vip paket EVO Experience koji uključije upoznavanje i razgovor sa izvođačem, prisustvovanje tonskoj probi, kopiju ručno ispisane partiture, fotografiju s autogramom, trzalice, potpisani remen za gitaru i još mnogo toga.

Objavljeno 22.10.2012.

Vremeplov

Ponekad bih volio da se ne shvaćamo toliko ozbiljno.
Don Henley (The Eagles)