Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Steve Vai - virtuoz i uzor

Steve Vai - virtuoz i uzorKultni zagrebački klub Tvornica još jednom će ugostiti gitaristu koji je uzor mnogim glazbenicima, a 09.11. 2012. tamo će se ”proizvoditi” nevjerojatni riffovi žestokog rock i blues zvuka te emocionalnih melodija povezani u jedinstvenu cjelinu. Steve Vai, virtuozno će predstaviti svoje umijeće hrvatskoj publici.

SteveVai je gitaristički virtuoz, vizionarski skladatelj i producent koji oblikuje savršen glazbeni zvuk beskrajne kreativnosti i tehničkog majstorstva. Počeo je svirati s 12 godina, a prvim notama podučio ga je drugi vrhunski gitarist - Joe Satriani.

Profesionalnu glazbenu karijeru počeo je već s 18 godina svirajući s legendarnim Frankom Zappom. Svira već više od 3 desetljeća, prodao je 15 milijuna albuma te osvojio bojna priznanja među kojima i 3 Grammy nagrade.

Nakon 7 godina ponovo u Hrvatskoj. Samo jedna riječ je dovoljna za opis njegovog nastupa u 2005. godini – fenomenalno. Nakon dugo čekanja, Hrvatska ponovo ima priliku vidjeti energični i jedinstveni nastup ovog gitarističkog virtuoza. 9. studeni 2012. bit će obilježen zvukom električne gitare.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online na www.eventim.hr (na navedenoj web adresi nalazi se i popis prodajnih mjesta).

Redovna cijena ulaznica od 01.08.2012. do 8.11.2012. iznosi 200 kn, a na sam dan koncerta, 09.11.2012., ulaznice će se moći kupiti (ukoliko ih još bude u prodaji) po cijeni od 220 kn.

U prodaji je samo 1500 ulaznica!

Ulaznice za koncert mogu se kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate.

Članovi fan kluba Adria Entertainment ostvaruju posebne pogodnosti.

Objavljeno 28.08.2012.

Vremeplov

Na fakultetu sam studirao politiku, pa me to zanima. Kako neki vole pročitati dobru knjigu ili preslušati neki CD, tako ja imam potrebu za politikom. Mislim da će kapitalizam uskoro propasti jer mnoge stvari ne štimaju u njemu, posebno u Britaniji. Ma politika je svugdje zanimljiva, bilo da je riječ o Venecueli, Kosovu, Walesu...
Nicky Wire (Manic Street Preachers)