Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Sting se vraća u zagrebačku Arenu!

Sting se vraća u zagrebačku Arenu!Britanska pop zvijezda Sting gostovat će 27.06.2012. u zagrebačkoj Areni, što će biti već peti nastup tog pjevača, skladatelja, glumca i aktivista pred hrvatskom publikom. Sting ovog puta u Hrvatsku dolazi u sklopu turneje ’Back To Bass’ kojom proslavlja 25 godina glazbene karijere.

Rođen u Newcastleu, Sting se u London odselio 1977. i osnovao The Police sa Stewartom Copelandom i Andyjem Summersom . Bend je objavio pet albuma, osvojio šest Grammyja i 2003. primljen je u Rock and Roll Hall of Fame.

Od 1985. Sting je objavio 13 samostalnih albuma. Kako bi obilježio 25 godina svoje solo karijere, nedavno je objavio kolekciju The Best of 25 Years, dvostruko izdanje svojih najvećih hitova. Kao jedan od najposebnijih i najpopularnijih izvođača, prodao je oko 100 milijuna albuma od svoje karijere s The Police pa sve do solo karijere, osvojio 10 Grammyja, Golden Globe nagradu, Emmy i tri nominacije za najprestižniju nagradu Oscar.

Sting je u Hrvatskoj nastupao već četiri puta – imao je dva rasprodana koncerta u pulskoj Areni 1997. i 2000., jednom je održao koncert u Lisinskom, a zadnji put je svirao 2010. u punoj Areni Zagreb kada je izveo svoje najveće hitove u novom, klasičnom ruhu.

Sting je tijekom solo karijere eksperimentirao s klasičnom glazbom, imao je i period upoznavanja s renesansnom glazbom i srednjovjekovnim instrumentima, a ove godine vraća se svojim rockerskim korijenima.

Tako će publika neke od vječnih hitova poput ’Roxanne’, ’Message in a Bottle’, ’De Do Do Do, De Da Da Da’, ’Every Little Thing She Does Is Magic’ ili ’Every Breath You Take’ moći poslušati uživo u pravom, izvornom obliku.

Objavljeno 26.06.2012.

Vremeplov

Nismo mogli naći ni izdavače ni managere kojima je bilo stalo do nas, nije bilo ni puno bendova koji su htjeli svirati s nama, ali smo bili stalno na turnejama, bez obzira na vrlo malo novaca i nekako se uspjeli probiti.
Billy Gould (Faith No More)