Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stiže novi album grupe Slipknot

Stiže novi album grupe SlipknotMetal titani iz Iowe ovaj su tjedan objavili detalje o svom nadaleko očekivanom novom, sedmom po redu albumu naslova ‘’The End, So Far’’, koji će biti objavljen 30.09.2022. za Roadrunner Records.

Bend je ujedno predstavio nove maske i podijelio glavni singl s albuma, pjesmu “The Dying Song (Time To Sing)”, koji je dostupan na svim streaming platformama te je popraćen službenim videospotom u režiji M. Shawna Crahana. Govoreći o nadolazećem albumu, Crahan je izjavio: “Nova glazba, nova umjetnost i novi počeci. Pripremite se za kraj.”

Jedan od najpopularnijih i duboko zagonetnih bendova na svijetu neumoljivo kroči novim putevima dok nastavljaju redefinirati i revitalizirati opseg rock glazbe. Novi album ‘’The End, So Far’’ koji će predstaviti njihovu novu viziju producirali su članovi Slipknota i Joe Barresi. Album uključuje i singl iznenađenja iz 2021., “The Chapeltown Rag”.

Posljednji proslavljeni album ‘’We Are Not Your Kind’’ iz 2019. postao je treći uzastopni broj jedan album na ljestvici Billboard 200, a jednak uspjeh predviđa se i najavljenom albumu ‘’The End, So Far’’.

Uz nastupe na europskim festivalima, Slipknot nastavljaju seriju posebnih vinilnih reizdanja svog kataloga, a posljednji u nizu – ružičasto dvostruko vinilno izdanje “.5: The Gray Chapter”.

Objavljeno 28.07.2022.

Vremeplov

To je laž da se ratovi vode u ime boga. Možda tako izgleda, ali uvijek iza toga stoje interesi otđjeni od ljudi. Politika velikih sila ili nešto slicno.


John Mclaughlin