Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stoka feat Tram 11 & Jantar - ”Zadnji reper u gradu”

Stoka feat Tram 11 & Jantar - ”Zadnji reper u gradu”Fantastična suradnja Stoke s Tram 11 i Jantarom u singlu „Zadnji reper u gradu“ u svega 5 dana prešla je više od 160 tisuća pregleda na You Tubeu ulovivši 4. mjesto trendinga u Hrvatskoj, ali postavši i najgledaniji videospot domaćih izvođača na ovoj platformi.

Lideri stare i nove hip hop škole, Stoka i Tram 11 s jedne strane i talentirani Jantar, član kolektiva ONI s druge strane, isporučili su moćnih 5 i pol minuta ozbiljnog rapa, fantastičnih rima u flowu kakav isporučuju samo najveći MC-i. Videospot Svena Čustovića sniman je na niz lokacija u Zagrebu, a posebna zahvala upućena je Ministarstvu obrane Republike Hrvatske, Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu i Eskadrili višenamjenskih helikoptera čije se moćno vozilo pojavljuje u videu koji je bez problema u par dana prešao 160 tisuća gledanja.
Singl „Zadnji reper u gradu“ najavljuje izlazak novog Stokinog albuma „Incident“ planiran kroz tjedan dana, ali predstavlja i prvu službenu suradnju s Tram 11.

General Woo i Target i sami su u studiju gdje rade na novom studijskom albumu i pripremaju se za nastup u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, koju su napunili na mitskom povratničkom koncertu prije dvije godine. Tram 11 nastupitiće u subotu 23. studenog, na drugom danu 15. Pozitivnog koncerta, uz grupe Dubioza Kolektiv, Krankšvester i Antenat.

Cijena jednodnevnih ulaznica iznositi 90 kn do 21. studenog. Ostane li ih na dan koncerta cijena će im biti 100 kn.



Dvodnevna festivalska ulaznica u prodaji se nalazi po cijeni od 140 kn. Dvodnevne ulaznice nisu prenosive na druge osobe te će ih vlasnici prvi dan morati zamjeniti za narukvicu pred Domom sportova. Ulaz na subotnji program bit će uz pokazivanje narukvice na ulazu.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjestima Eventima i online www.eventim.hr. Kupci koji ulaznice plaćaju Mastercard® ili Maestro® karticama online preko Eventima ostvaruju popust od 10%.

Objavljeno 21.10.2019.

Vremeplov

Ništa mi nije dosadnije od smišljanja naziva pjesama.
Damon Albarn (Blur / Gorillaz)