Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Anthony Kiedis: Ožiljci - autobiografija pjevača Red Hot Chili Peppersa

Anthony Kiedis: Ožiljci - autobiografija pjevača Red Hot Chili Peppersa”Kad sam napustio Michigan s dvanaest godina, svim sam svojim prijateljima rekao da se selim u Kaliforniju kako bih postao filmska zvijezda. Ali čim sam se počeo voziti naokolo s tatom u njegovom healvju i pjevušiti pop pjesmice s radija (što mi nije išlo baš najbolje), ustanovio sam: ’Bit ću pjevač. To je ono što ću stvarno postati.’ Iako sam ga izrekao, nisam pomišljao na taj zavjet još godinama. (...) Kad sam počeo sve češće nestajati i postajao sve više očajan i izoliran, prestao sam se javljati na telefon. Tu i tamo provjerio bih imam li nove pošte, a uvijek bih zatekao razglednicu indijanskog ratnika. Na stražnjoj strani, Gloria bi napisala: ’Nikada se ne predaj. Ti si ratnik i pobijedit ćeš tu stvar kojoj se protiviš. Vjerujem u tebe. Nikada te neću zaboraviti, ne zaboravi ni ti sam na sebe.’ Pročitao bih razglednicu u kuhinji i pomislio: ’Postoji osoba koja zaista vjeruje da u ovoj bici ja mogu pobijediti...”
Anthony Kiedis
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 18.12.2005.

Videospotovi naši svagdašnji

Videospotovi naši svagdašnjiMožete li uopće zamisliti da uđete u neki CD shop i kupite album izvođača čiji spot nikada niste vidjeli. Znači, ne znate kako izgleda, niti koja mu je furka. Nezamislivo? A nekada je to bilo sasvim normalno.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 09.12.2005.

DOP Records - On i Off

DOP Records - On i OffProslava prvih 365 dana uspješnog rada i poslovanja DOP Recordsa održat će se 10. i 11. prosinca bez prisutnosti medija i javnosti, prigodnim koncertima specijalnih gostiju iznenađenja i izvodača, u skrivenim klupskim prostorima u Rijeci i Zagrebu. O detaljima istih nećete biti na vrijeme obavješteni. Praksa ”skrivenih” gigova uvriježena je na svjetskoj glazbenoj sceni, pa su Dopovci nakanili provjeriti kako će funkcionirati na našem terenu. Na dan koncerata će ograničeni broj ulaznica biti podijeljen posjetiteljima i gostima ”tajnih” prostora.
Pročitajte cijeli članak

Objavljeno 07.12.2005.

Vremeplov

Naravno da je teško. Zašto bi i bilo lako? Za ono što se voli treba se i boriti. Ma šta... sve su profesije teške. Dobro, ovo naše je posebno teško, al’ ko nam je kriv da smo to odabrali. Sami smo se odlučili i što sad... zašto da kukamo? Treba šutjeti i raditi!
Drago Mlinarec (na pitanje: da li je profesija muzičara posao za manijake - 1979)