Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šulić i Hauser dobili ponudu koja se ne odbija!

Šulić i Hauser dobili ponudu koja se ne odbija!Luka Šulić i Stjepan Hauser s turneje šalju sjajne vijesti: Rocket Music Entertainment predvođen Sir Elton Johnom, odlučio je voditi management popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom te je pokrenuo ukidanje ugovora s prijašnjim managementom.

Ovakav zanimljiv transfer ni ne čudi jer su 2Cellos već mjesecima na turneji s Eltonom Johnom koja još uvijek traje. Tako su talent i upornost dvojicu čelista odveli u društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa, tu su prije svega naravno Elton John, James Blunt, Lily Allen i Leon Russell.

Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak management To je jedna ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni managementa inistirao je Elton John koji nas je uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlicno brinuti o 2Cellos .“ poručuje popularni dvojac.

2Cellos su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album 2Cellos Luka Sulic & Stjepan Hauser (Sony Classical/Menart). Prije Japana dečki su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur. Ondje će otvarati svaki koncert Eltona Johna.

Objavljeno 26.10.2011.

Vremeplov

Nikada nisam želio ništa dokazivati.
Louis Armstrong