Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Šumski i Marinada imaju novi datum

Šumski i Marinada imaju novi datumNažalost, zbog zdravstvenih razloga koncert bendova Šumski i Marinada prebačen je s 17.2. na novi datum: ponedjeljak, 07.03.

Kupljene ulaznice automatski vrijede i za novi datum, a onima koji novi datum ne odgovara povrat sredstava mogu zatražiti na e-mail: klub@dvaosam.com.

Podsjetimo, u sklopu akcije Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije ”Jer svirati se mora 2” u klub Dva Osam stiže riječko-zagrebačka kombinacija bendova: Marinada i Šumski. Dosadašnji bogati glazbeni opus oba benda će pojačati s novim materijalima uz neizbježnu dozu pozitivne i plesne energije.

Naime, Šumski trenutno završavaju novi, šesti album, a nedavno su snimili muziku za dječji animirani film ”Pisma na kraju šume” dok Marinada finalizira svoj novi album pod nazivom ”Gubljenja vremena”.

Ulaz je moguć samo uz predočenje COVID19 propusnice. Broj ulaznica ograničen je poradi kapaciteta, zainteresiranima predlažemo da ih osiguraju u pretprodaji. Koncert organizira riječki Distune promotion i dio je akcije Jer svirati se mora 2, Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije.


Objavljeno 14.02.2022.

Vremeplov

Možete svirati s takozvanim ”pravim glazbenicima”, no prava glazba dolazi kada dođe do interacije među stvarnim ljudima.
John Fogerty