Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Superhiks - makedonske ska punk uzdanice

 Superhiks - makedonske ska punk uzdaniceSuperhiks odličan bend iz Makedonije, preciznije iz Skopja, koji kroz regiju tutnji svojim ska-punk, reggae i latino izričajem podebljanim balkanskim folk utjecajima djeluje od 1994. godine, a koncert 03.11. bit će njihov prvi u Vintage Industrialu.

Bend su formirala tri srednjoškolska druga Petar Mladenovski, Boris Minov i Zoran Zhezhov, a već u samom startu krenuli su s kombiniranjem ska, punka i hardcore žanrova. Od tada do danas bend je svoj zvuk podebljao puhačkom sekcijom – tenor saksofon, truba i rog.
Vesela, ali napose kvalitetna kombinacija stilova, odvela je Superhiks pravo na pozornice koje su dijelili sa svjetski poznatim likovima i bendovima Faith No More, Manu Chao i Radio Bemba, Fun Lovin’ Criminals, Fishbone, Tito and Tarantula, Henry Rollins, H-Block, Rico Rodriguez…

Iza sebe imaju šest što studijskih, što live izdanja, a ugovor s Lithium Recordsom pomogao im je da na gotovo svim komercijalnim radio i TV postajama diljem zemlje postignu zavidan ariplay te bogatu turneju u regiji i Europi.

Bez obzira dal furaju rock-steady pjesmu ili adrenalinom nabrijanu pjesmu, Superhiks uvijek dostavljaju čagu, veselje i dobru energiju.

Ulaznice u pretprodaji potražite u Kavezu i Vintageu te u Dirty Old Shopu. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 45 kn, a na dan koncerta 60 kn. Početak koncerta predviđen je za 21:30, a vrata kluba otvaraju se u 20:00.

Objavljeno 27.10.2016.

Vremeplov

Ja sam instant zvijezda, samo dodajte malo vode i promiješajte.
David Bowie