Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Superval u Velikom pogonu

Superval u Velikom pogonu Superval, koncert školskih bendova, održati će se u petak 14. lipnja u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Koncert koji je prvotno planiran u manjoj dvorani povukao je odličan interes publike, pa će pet bendova iz Zagreba i Jastrebarskog dobiti priliku nastupiti na velikoj pozornici u dvorani u kojoj su prije njih svirala najveća regionalna imena te prilično impresivan broj globalnih glazbenih heroja.

Već sama najava Supervala izazvala je sjajne reakcije i pubike i medija. Tjednima se javljaju osnovne i srednje škole čiji su učenici su najavili dolazak u petak u Tvornicu, a pozivima su se priključili i brojna ugledna lica poput Gorana Bareta, Davora Gobca, Riđija iz High5, Danijele Trbović, Deana Kotige, Ribafisha, Morane Zibar, Nike Kranjčara, Marka Šapita i mnogih drugih. Očigledno je svijest o vrijednosti projekta kao što je Superval utjecala i najavljenu posjetu i prodaju ulaznica te je svirka definitivno prebačena u Veliki pogon.

I satnica je prilagođena uzrastu glazbenika. Vrata Tvornice kulture otvorit će se u 18:00. Prvi će, u 19:00, nastupiti TheSmafp, nakon kojih u 19:45 počinju The Seven. MIOC Band ne scenu će u 20:30, River 42 u 21:15, a program će zaokružiti KGB čija je svirka planirana u 22:00.

Ono štojepočelokaoobičan mail razrednice s upitomzapovoljnijeulaznicezanastupPartibrejkersa, proteklih se mjesecipretvorilo u fantastičnupričukojusuprenijelisvimediji, ne samo u Hrvatskojnegoipunošire. U njoj se otkrivabezgraničanentuzijazamiljubavučiteljicaAne Bajo iAntonijeRadošpremaželji da djecaupoznajuizavolekvalitetnuglazbu. Osimučenja o povijestiglazbeinajvažnijimdomaćimistranimbendovimanapotezuod 50-tih godina do danas, u OŠ GrigoraVitezanazagrebačkimKrugamaoformljenjei bend – The Seven – iupravojenjihovdolazaknasvirku u Šubićevu bio pokretačideje da se zakrajškolskegodineorganiziraSuperval, koncertškolskihbendova.

Ulaznice kreću su u prodaji po cijeni od 30 kn u pretprodaji, odnosno 40 kn na dan koncerta.

Službenaprodajnamjesta:
• Tvornicakulture, LjudevitaPosavskog 1
• Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb
• Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
• Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
www.entrio.hrObjavljeno 13.06.2019.

Vremeplov

Mi sviramo puno alternativniju muziku gledajući i na scenu vani, a kamoli ovdje gdje su mediji spremni zadnji mainstream proglasiti alternativom...
Hrvoje Karabajić (Hesus Attor), intervju za RiRock.com