Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svečana dodjela priznanja!

Svečana dodjela priznanja!U organizaciji Hrvatskih blues snaga uspješno je okončana još jedna koncertna sezona u zagrebačkom klubu Sax! Od početka listopada do kraja prošle godine, u sedam je utoraka posvećenih blues glazbi predstavljeno petnaest izvođača.

Dodatno je organiziran i, sada već tradicionalni, 2nd Croatian Blues Challenge na kojem je u solo/duo kategoriji nastupilo šest, a u band kategoriji devet izvođača. Pobjednici su duet Sunnysiders iz Splita (solo/duo) i Vorih Blues Bank iz Zagreba (band kategorija). Za najboljeg gitaristu 2nd Croatian Blues Challenge-a izabran je Vicko Franić–Vice iz splitskog sastava Harpoon Blues Band.

Zato sljedeća BlueSax! večer donosi svečanost dodjele priznanja pobjednicima 2nd Croatian Blues Challenge-a te istaknutim pojedincima koji su svojim nesebičnim radom iznimno doprinjeli razvoju hrvatske blues scene u proteklom periodu.

Dakako, u koncertnom dijelu programa nastupit će ovogodišnji predstavnici Hrvatskih blues snaga na 27th International Blues Challenge-u koje se od 1.-5. veljače održava u američkom gradu Memphis-u. Bit će to duet Sunnysiders i zagrebački sastav Robert Johnson’s Backbone.

Program počinje u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Objavljeno 25.01.2011.

Vremeplov

Kao ljudska bića, moramo znati da nismo sami, da nismo ludi ili potpuno sišli s uma, da postoje ljudi koji osjećaju isto što i mi, žive kao i mi, vole kao i mi, koji su kao i mi…
Billy Joel