Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Svemir - Male laži, pjesma koja je odlučila biti singl

Svemir - Male laži, pjesma koja je odlučila biti singlBliži se već godinu dana otkada je zagrebački Svemir izbacio prvi singl koji najavljuje njihov treći album.

Album je sada skoro dovršen i bend je počeo stavljati jednu po jednu pjesmu s njega na svoj youtube kanal, kako bi dao fanovima priliku da čuju i ocijene novi zvuk benda i daju svoje dojmove o pojedinim pjesmama prije nego što album izađe na bandcampu kao cjelina.

I dok je na tjubu osvanulo tek pola pjesama s albuma i bend je još razmišljao o tome koju pjesmu u budućnosti istaknuti kao singl, naslovna tema albuma ”Male laži” nametnula se sama, proširivši se među slušateljima i pojavljujući se na top listama i mikxtapeovima diljem interneta ali i u eteru pojedinih radio stanica, kojima nije smetala niti činjenica da nema boljeg izvora reprodukcije od empetrice na youtubeu.

”Bili bismo ludi da još dvojimo oko toga koja je onda pjesma naš sljedeći singl”, kažu u bendu i stavljaju pjesmu za download i na svoj soundcloud profil, proglašavajući je i službeno svojim sljedećim singlom.

Album ”Male laži” izlazi u svibnju, a dok ga čekate možete pratit FB stranicu Svemira na kojoj bend nastavlja predstavljati i ostale pjesme, otkrivajući o svakoj od njih i ponešto intimnih detalja, poput priča o tome kako su, gdje ili zašto nastale, po čemu im je koja pjesma posebna ili koja su to zaista mjesta, ljudi ili događaji koji se u njima spominju.

Priliku da bend čujete uživo, ako ste u Zagrebu, možete iskoristiti u utorak, 26.04. u Klub-u, kada otvaraju prije fantastičnih Amy LaVere i Willa Sextona.

Objavljeno 24.04.2016.

Vremeplov

Dok ne odeš tamo gdje te niko ne zna, gdje ih boli kurac ko si i odakle si, gdje jedva skrpiš putne troškove, džabe ti je i My Space i MTV, nema te care, nema. Sviraj pred ogledalom i viči O-je!
Damir Avdić