Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tajni koncert Psihomodo Popa

Tajni koncert Psihomodo PopaPsihomodo Pop su odlučili ispuniti san svakog pravog fana - napraviti će tajni koncert za sto pedeset izabranih na kojem će premijerno odsvirati pjesme s novog albuma. I svatko će dobiti potpisan novi CD koji još uvijek nije u prodaji.

Razlog za ovako neobičnu proslavu su okrugle godišnjice koje bend ove godine obilježava: deseti studijski album ”Ćiribu Ćiriba”* (Dallas Records), trideset godina grupe i pedeseti rođendan Davora Gobca.

”Da mi je netko kao klincu ponudio da odem na koncert Ramonesa na kojem će svirati samo za mene novi album i da će se družiti sa mnom kao da smo prijatelji, dao bih mu lijevi bubreg i desno... znate već kaj. Slavimo sve nešto okruglo ove godine pa smo se odlučili i napraviti gig za fanove iz cijele regije. A pritom nam nitko ne treba dat nikakvi organ. Iako u mojim godinama bi već i mogel si nać nekaj rezervno...”*, objasnio je motive ovog tajnog koncerta *Davor Gobac*.

Psihimodo Pop je prvi bend sa ovih prostora koji će napraviti tajni koncert i to za 150 najvernijih fanova iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije. Odabrane će birati najslušanije radio stanice u regiji: Antena Zagreb (HR), Antena Sarajevo i RSG (BiH), Naxi radio (SRB).

Hoće li i koliko uz nove svirati i stare stvari ovisi isključivo o grupi, ali i prisutnima koji će kao i svi ostali moći čuti Psihomodo i na ’pravom’ koncertu u zagrebačkom Domu sportova 11. 04.2014..

”Kada ste na sceni trideset godina i cijelo to vrijeme ste okruženi ljudima koji vas vole i cijene vaš rad, jednostavno im morate dati nešto više. Velike svjetske zvijezde su znale na ovaj način promovirati nove albume, pa smo odlučili i mi biti prvi u regiji koji će to napraviti na
ovaj način. Zašto regije? Zato što nas stvarno vole svugdje. Znate li da su nam na Fejsu prigovarali kad bi im se obraćali s poštovana nacijo, jer ih ima svih nacija, vjera i oblika. Da ne bude zabune, pod nacijom mi mislimo na Psihomodo Pop naciju.”, dodao je Tigran Kalebota.

Svi detalji o načinu na koji će fanovi moći dobiti poziv za ovaj koncert biti će u programu ovih radio stanica:Antena Zagreb ,
Antena Sarajevo ,
NAXI RADIO 96,9MHz - Beograd
RSG

Objavljeno 19.02.2014.

Vremeplov

Kada riječi utihnu glazba govori.
Hans Christian Andersen