Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

TBF nimalo ’Tragični junaci’

TBF nimalo ’Tragični junaci’I splitski koncert potvrdio je pravilo da Pistaccio metallic ludilo zaista vlada cijelom Hrvatskom. TBF - ovci su osvojili i Splaladium Arenu na svom najvećem samostalnom koncertu u rodnom gradu, do sada.

Od prve pjesme ”Tragični junak”, pa sve do drugog bisa koji je završio ”ST stanjem uma”
publika je bila u transu, te gromoglasno pjevala uz savršeno uigranog Mladena, Sašu, Luku, Ogija, Niku i Janka , koji su ponovno dokazali svoju spremnost i snagu za velike nastupe. TBF su oduševili sa gotovo trosatnom svirkom u kojoj su se redali stari i novi hitovi. Vrhunac koncerta svakako su izazvali trenutno aktualni hitovi ”Mater” i ”Veseljko” kojima je
prethodio stari dobroznani hit ”Guzice i sise”, a zatim i stari i novi hitovi poput ”Odjeb je lansiran”; ”Grad spava” i drugi.

’Pistaccio metallic ’ definitivno je po svim dosadašnjim kritikama album godine, a turneja koja je u prvom naletu poharala prepunu riječku Harteru, zagrebački Dom sportova, a zatim i splitski Splaladium, potvrdila je TBF kao naš trenutno najpopularniji bend. Prvi dio turneje tako je uspješno okončan, a već iza Nove godine, Pistaccio metalic turneja odlazi i u regiju, kada već u krajem siječnja slijedi nastup u Beogradu, dok ćemo vas o ostalim nastupima na vrijeme obavijestiti...

Objavljeno 23.11.2011.

Vremeplov

Ne možeš se odreći nečega u što stvarno vjeruješ zbog financijskih razloga. Ako umreš pokraj ceste - neka bude, ali da znaš da si se trudio. Deset minuta na glazbenoj sceni jednako je stotini godina izvan nje.
Robert Plant (Led Zeppelin)