Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Terraneo: četvrti festivalski dan

Terraneo: četvrti festivalski danPrva tri dana festivala Terraneo uz brojne vrhunske glazbene izvedbe izazvat će među posjetiteljima velike količine pozitivne energije. Kako bi još malo produljili taj glazbeno-ljetni provod, organizatori su odlučili realizirati jedan završni mega party za sve one koji još malo žele ostati u svijetu Terranea.

Četvrti festivalski dan, 10. kolovoza, tako će se održati u središtu festivala, u Aero zoni i festivalskom kampu na ukupno pet pozornica. Program spomenutog dana koncipiran je tako da zadovolji sve glazbene ukuse: birali smo vješte bendove i DJ-e koji garantiraju dobru zabavu u rasponu od RnR, preko punka, furioznog ethna, reggae/DUB i crossover ritmova spomenutog žanra, sve do elektronskih žanrova poput dub stepa, modern bassa, uk funkya i housea.

Petak, 10. kolovoza
Aero Stage

Krug (Hr) / The John (Mk) / L’Kok (Hr) / Kuzma & Shaka Zulu (Hr) / Joke (Fr) / Cinkuši (Hr) / Ital! Jam (Hr) / Zorro & Edy C (Hr)

Muzika.HangaR
Balkans HiFi (Hr) / Vedran Meniga (Hr) / Moodswinger (RS) / Yesh & Killa P & DMT (Uk & Hr)

RBMA Stage @ MTV hangar
Kid VA (Hr) / C H I N A ft DJ Lixo (USA) / William CollinS (Fr) / Phillipe (Hr)

Bonbon bar
Critical Invaders: Luka Parat / Igor Palčić

Akustika
Melita Sabljo / Emil Töpfer


Cijena ulaznice za četvrti festivalski dan iznosit će 50 kuna i moći će se kupiti isključivo na festivalskoj lokaciji. Cijena dnevne ulaznice za prva tri dana do početka festivala iznosi 230 kuna, a na festivalu će iznositi 250 kuna.

Cijena festivalske ulaznice za sva četiri dana do početka festivala iznosi 440 kuna, a cijena kamp ulaznice za šest dana boravka u kampu 200 kuna. Cijena festivalske ulaznice na samom festivalu iznosit će 490 kuna.

Prodajna mjesta na kojima se mogu kupiti ulaznice za festival i kamp su sljedeća: Dirty Old Shop (Zagreb), klub Purgeraj (Zagreb), glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), poslovnica Dallas Recordsa u Šibeniku i Šešula bar u Šibeniku, kao i sva prodajna mjesta u sustavu Eventima diljem Hrvatske, te on-line na web stranici www.eventim.hr.
Objavljeno 20.07.2012.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)