Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Black Keys najavili novi album ”Dropout Boogie”

The Black Keys najavili novi album ”Dropout Boogie”The Black Keys, jedan od najboljih rock’n’roll sastava 21. stoljeća, najavili su novi, 11. studijski album ”Dropout Boogie” čiji je izlazak zakazan za 13. svibanj ove godine.

Album nam stiže godinu dana nakon hvaljenog blueserskog izdanja ”Delta Kream”. Poznati duo Dan Auerbach i Patrick Carney povodom najave novog albuma predstavljaju i video spot za najavni singl ”Wild Child” u režiji dugogodišnjeg suradnika Bryana Schlama. ”Dropout Boogie” krase i kolaboracije s Billyjem F Gibbonsom (ZZ Top), Gregom Cartwrightom (Reigning Sound) i Angelom Petragliom (Kings of Leon), a bit će objavljen dan prije dvadesete obljetnice debitantskog albuma ”The Big Come Up”.

Dan i Patrick napisali su cijeli materijal u studiju, baš kao što su i imali praksu tijekom čitave karijere, a novim albumom će sada zabilježiti niz prvih snimki kojima se vraćaju na ogoljeli blues rock iz njihovih ranih dana kada su stvarali glazbu u podrumima U Akronu (Ohio). “U tome leži ljepota onoga što Pat i ja radimo”, poručuje Auerbach te nadodaje: “Nikada nismo trebali raditi na tome. Kad god bismo se našli zajedno, samo bismo svirali. Nismo znali što ćemo raditi, ali samo smo to napravili i zvučalo je dobro. To je prirodna kemija koju Pat i ja posjedujemo”.

Album “Dropout Boogie” možete prednarudžiti u različitim formatima putem preorder linka na službenom web shopu Dancing Beara.

Objavljeno 12.04.2022.

Vremeplov

Problem svih malih bendova (nezavisnih, nekomercijalnih) je taj što sve moraju sami, jer nitko osim njih nema koristi od njihovih projekata.


Raul Jereb ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com