Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Converse Rubber Tracks natjecanje počinje 1. ožujka

The Converse Rubber Tracks natjecanje počinje 1. ožujkaNakon 8 regionalnih gradova i 11 besplatnih glazbenih radionica 1. ožujka počinje Converse Rubber Tracks natjecanje.

Svi zainteresirani bendovi ili pojedinci, bez obzira na žanr, moći će se prijaviti popunjavanjem online aplikacije i slanjem materijala preko sitea www.converse.hr od 1. do 20. ožujka.

Potom sljedi period online glasovanja, od 23. ožujka do 4. travnja. Glasanjem fanova u najuži krug ulazi 15 bendova od kojih će zatim, žiri izabrati 7, koji će dobiti priliku za snimanje u Studiju M u Novom Sadu.

U žiriju Converse Rubber Tracks natjecanja su Mirela Priselac Remi (Elemental), Vladimir Radusinović Radule (Atheist Rap) i Marko Šelić Marčelo, koji će do 15. travnja proglasiti pobednike.

Izabrani bendovi ili pojedinci ući će u novosadski Studio M 4. svibnja, a imat će priliku snimati pod budnim okom domaćih i stranih producenata koji dolaze iz New Yorka i “Converse Rubber Tracks“ studija iz Brooklyna.

Izvođači će u Studiju M provesti dovoljno vremena na stvaranju materijala, a zatim i zadržati puno pravo na svoju muziku.

Do sada su kroz besplatne muzičke radionice koje su održane u Beogradu, Splitu, Sarajevu, Nišu, Novom Sadu, Zagrebu, Banjaluci i Skoplju Converse Rubber Tracks takmičenje podržali Atheist Rap, Ivan Božanić (Pips, Chips & Videoclips), Sajsi MC, SevdahBaby, Letu štuke, Marčelo, gitarista Saša Friš, glazbeni producent Predrag Pejić, Mirela Priselac – Remi i Luka Tralić – Shot (Elemental), Sopot, Petar Mladenovski (Superhiks) i Jonathan.

Objavljeno 01.03.2015.

Vremeplov

Biti u Fleetwood Macu je kao biti na stalnoj grupnoj terapiji.
Mick Fleetwood