Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Cult na turneji ”Love live”

The Cult na turneji ”Love live”Sve fanove grupe The Cult u na zagrebačkom koncertu 30. rujna očekuje izvrstan rock događaj ako je suditi po izvješćima koja stižu s druge strane Atlantika gdje je band na prvom dijelu svoje turneje.

The Cult na ovoj turneji nazvanoj po jednom od njihovih najboljih albuma ”Love live”, izvode sve pjesme s tog (prema mnogima najutjecajnijeg) albuma, a posebno je zanimljivo da pjesme s albuma izvode istim redosljedom kao i što su objavljeni na vinilu davne 1985.godine.

Album je u vrijeme izlaska uspio ”pomiriti” ukuse rockera, alternativaca, darkera, ali i široke publike te je iznjedrio dva velika svjetska hita ”Rain” i ”She sells sanctuary”, ali uspio je izdržati test vremena te tako i danas zvuči svježe i dobro. Velika vijest je i da pjesmu ”Black angel” Cult po prvi puta izvode u svojoj dugoj karijeri.

Na turneji Cult slavi 25 godina postojanja, tako se povodom te obljetnice očekuje izlazak jubilarnog izdanja Love albuma (u dvostrukoj i četverostrukoj verziji - Dallas records). Album je na američkom tržištu već objavljen dok će svjetlo dana na starom kontinentu ugledati deset dana prije zagrebačkog koncerta.

U četverostrukoj verziji naći će se originalni disk remasteriziran sa originalnih analognih traka, na drugom disku biti će ”b” strane singlova i remiks verzije 3 singla, na trećem disku čut će se demo snimke koje su pripremali prije snimanja albuma i koje su nosili po diskografskim kućama, a zadnji će disk donijeti možda i najzanimljiviji dio ovog ”Omnibus edition” izdanja - live snimka koncerta iz dvorane Hammersmith Odeon u Londonu koja sadrži 13 pjesama a snimljena je 1985. na Love turneji. Omot će replicirati originalni vinilni omot uz pridodanu knjižicu od čak 48 stranica gdje će se naći neobjavljene fotografije i komentari Iana i Duffyja.

Za svoju obljetničku turneju The Cult su pripremili i specijalni video materijal koji prati svaku pjesmu odsviranu na koncertu i ako je vjerovati američkim fanovima cijeli koncert i svaka pjesma dobivaju jednu sasvim novu dimenziju. Nakon izvedbe čitavog Love albuma na svoje će doći i fanovi drugog dijela karijere ovog velikog banda jer u drugom dijelu koncerta izvode izbor svojih velikih hitova.

Predvođeni fenomenalnim Ian Astburyjem na vokalu i Billy Duffyjem na gitari The Cult su po prvi put uvrstili Zagreb u svoje koncertne datume, a ne sviraju ni u susjednim zemljama. I kao što kaže podnaslov njihovog best of albuma... For Rockers, Ravers, Lovers And
Sinners.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 250 kuna možete kupiti u Integral pothodnik,u Dancing Bearu, FreeBirdu, Boogaloou, on line www.eventim.hr, te na svim prodajnim mjestima eventima.

Nakon 20. rujna cijena ulaznice biti će 270 kuna.

Objavljeno 07.09.2009.

Vremeplov

Kako mogu biti bilo tko drugi nego ja sam?
Dave Matthews