Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Cult u Beogradu!

The Cult u Beogradu!The Cult jedan od najpopularnijih, ali i najosporavanijih sastava druge polovine osamdesetih, održati će koncert u Beogradskoj areni, 04.06.2011.

Mada pod sadašnjim imenom postoji od 1984. godine, Cult je rođen 1981. godine, kada je Ian Astbury osnovao gotik-rock bend Southern Death Cult, nazvavši ga po indijanskom plemenu koje je u 14. i 15. vijeku naseljavalo deltu Misisipija.

Astbury je 1983. godine osnovao novu grupu Death Cult, kojoj se pridružio gitarista Billy Duffy, ali je ubrzo iz imena izbacio riječ ”death” (smrt), plašeći se loših asocijacija.

Kupeći mistiku i opsesiju Doorsa, gitarsku orkestraciju Led Zeppelina i tro-akordske udare AC/DC, dodavajući elemente post punk gotik rocka, Cult je dobio sljedbenike u rodnoj Britaniji polovinom osamdesetih sa singlom kao što je ”She Sells Sanctuary” prije proboja na američko metal tržište u kasnim osamdesetim pjesmom ”Love Removal Machine”.

Ulaznice po cijenama od 25e, 29e i 35e u prodaji su na sljedećim prodajnim mjestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, „Ušće” šoping centar, knjižara Delfi (SKC), Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets, www.eventim.rs.Objavljeno 08.05.2011.

Vremeplov

Da sam kojim slučajem bio jedan od The Beatlesa volio bih biti George Harrison.
Noel Gallagher (Oasis)