Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Dubliners 50th Anniversary Tour

The Dubliners 50th Anniversary TourNakon rasprodanog legendarnog Royal Albert Halla, Dublinersi za svoj 50-ti rođendan sviraju u Zagrebu u klubu Tvornica 14.09. 2012. Najpoznatiji i najdugovječniji irski band stiže ponovo u Zagreb u sklopu turneje na kojoj obilježavaju 50 godina postojanja.

Dublinersi su začetnici ovog stila i učitelji bandovima poput Pogues, Flogging Molly ili Dropkick Murphys. Njihove izvedbe starih irskih napjeva, kao što je na primjer legendarna pjesma Whiskey in the Jar ili Dirty Old Town, danas se među publikom smatraju originalima.

Dubliners su najdugovječniji i najutjecajniji irski band svih vremena, a to je nedavno potvrdio i BBC dodjeljivanjem nagrade za Životno djelo. „Šuška se“ da je ovo oproštajna turneja ovih legendarnih Iraca, a s obzirom na veliku ljubav Dublinersa i Zagreba, ne propustite priliku biti u petak 14.09.2012. u zagrebačkoj Tvornici Kulture i pridružiti se velikom slavlju 50-tog rođendana najboljeg irskog banda na svijetu.

Ulaz u Tvornicu je od 20 sati, a početak koncerta je u 21 sat.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 180 kn, na dan koncerta 200 kn.
VIP ulaznice (sjedeća mjesta na VIP tribini) 250 kn. (moguće ih je nabaviti samo u Tvornici).

Pretprodajna mjesta:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, ZONA, Prolaz Neboder, Trg Bana jelačića 1, Chuchill shopovi: Arena centar, Avenue Mall, City centar, PUNKT – Branimir centar (na tram. stanici), Dancing Bear (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 22), Rockmark (Berislavićeva 13) i sva prodajna mjesta Ticketproa.

Objavljeno 03.08.2012.

Vremeplov

Moj najdraži urednički rad bio je upravo u ”Valu”. Tamo sam našao ekipu srodnih duša i s guštom smo radili te novine. Dao sam toj ekipi dio zanata, ali i veliki dio srca. ”Valu” sam pak nadjenuo ime, i danas mislim da je bilo dobro...
Mišo Cvijanović Cvijo, novinar i kolumnist (Novi list)