Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Frajle kao podrška Richard Marksu

The Frajle kao podrška Richard MarksuPubliku koja sebi osigura karte za akustični koncert Richarda Marksa 22.05. u Sava Centru, koncertna agencija Loud Concerts će počastiti još jednim užitkom te večeri.

Naime, prije nego što Marks izađe na binu s gitarom u ruci, publiku će u svijet akustike uvesti jedan od trenutno najatraktivnijih srpskih sastava i dobro je zagrijati. One su pozitivne, talentirane, sposobne, jake, složne, drugačije... The Frajle.

Njihov slogan je „Četiri dame, jedan show“, a može se dodati još i „dvije gitare, odlične pjesme i sjajna energija“. Malo je onih koji još uvijek nisu čuli za ove Vojvođanke, čija se muzika širi poput epidemije, ili bar za njihov singl “Ich liebe dich“, za koji su snimile i spot. Žanr koji sviraju definiraju kao vojvođanski tango, međutim, istina je da se njihova muzike ne može staviti ni u kakav kalup.

Osim akustičnog nastupa, ono što ih još povezuje sa Marksom je nevjerovatna iskrenost i ljubav prema muzici. Interesantno je to da su Frajle ovu ljubav i ozvaničile vjenčavši se za muziku na bini Exit festivala.

One su odlučile napraviti muzičku revoluciju, te su 22. u Sava Centru dobrodošli svi revolucionari, ali i oni koji jednostavno žele uživati u dobroj muzici Frajli i Richard Marksa.

Koncert počinje u 20 h, a karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima i na blagajni Sava centra.

Objavljeno 02.05.2011.

Vremeplov

O marketingu i diplomci ekonomskog faksa malo znaju jer Rvacka je praksa drugačija od svega što su mnogi cijenjeni dr. i prof. Oec. i marketinga napisali u udžbenicima.
Anđelo Jurkas, glazbeni kritičar