Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Miceks - nova grupa Alena Kraljića Kralje

The Miceks - nova grupa Alena Kraljića KraljeZagrebačka grupa TheMiceks okupljena oko legendarnog gitarista Alena Kraljića Kralje (PipsChipsandVideoclips, Majke, Cirkus, The Sale ofJoy) – je u srijedu 7. ožujka u punom klubu Vinyl premijerno predstavila novi video spot ’’Mr. Boong’’; hipnotično šareni, psihodelični video je snimljen u garaži pod redateljskom paskom Kralje.

Nakon što su okupljeni pogledali video, TheMiceks su održali 45-minutni koncert na kojem su predstavili pjesme koje će uskoro biti objavljene na njihovom debi albumu (Dancing Bear Records).

Pjesme TheMiceksa obilježene su čvrstim i modernim rock zvukom usklađenim sa zabavnim tekstovima, a sve će one početkom proljeća biti pretočene na spomenuti prvijenac.
Grupu TheMiceks do sada smo upoznali kroz nekoliko koncerata diljem Zagreba, uključujući i odličan ovogodišnji nastup na festivalu Brijačnica te kroz do sad objavljene singlove “Jesus,Stonesi i Ramonesi” i novopredstavljeni“Mr. Boong’”.

TheMiceks su osnovani 2015. godine u kvartu Utrine, u jednoj od tamošnjih garaža popularno znanih kao ’’Favele’’. Nadahnuti melodičnim, plesnim rock ’n’ rollom, tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima oko nas te o vječnim pitanjima o ljubavi, nadi i slobodi.

Pjesme su autorsko djelo Alena Kraljića Kralje koji je afirmaciju, skladateljsko umijeće pa i rockersku reputaciju stekao i učvrstio kao član benda Majke, Bare i Plaćenici.

Uz Kralju, TheMiceks su:
Bruno Žabek Žabica – gitara
Benjamin MjeržvaZe – bubanj
Miro Tabak – bas gitara
Bruno Javor – vokal

Objavljeno 13.03.2018.

Vremeplov

Moja osobna filozofija je moja glazba. Ništa osim glazbe - život - to je sve.
Jimi Hendrix