Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Mullet Monster Mafia dolazi u Zagreb

The Mullet Monster Mafia dolazi u ZagrebThe Mullet Monster Mafia iz Brazila stižu na svoju treću Europsku turneju i prvo gostovanje u Hrvatskoj! U klubu Hard Place u srijedu 15.06. promoviraju svoj četvrti album 7” EP ”Surf’n’Goat” (Drunkabilly Records - Belgium).

Na ovoj turneji sviraju u 8 zemalja - Hrvatska (gdje su organizaciju gostovanja preuzeli The Bambi Molesters), Austria, Italija (co-headliner Surfer Joe Summer Festivala), Švicarska, Francuska, Belgija (headliner Pirate Farm Festival), Nizozemska (Rosrock Festival) i Njemačka. Impresivna turneja za jedan surf band, a nama je veliko zadovoljstvo što će nastupiti u Biggest Little Rock Klubu!

Oformljeni su 2009-te u gradu Piracicaba, država São Paulo, i odmah su počeli svirati žestoku Surf glazbu sa utjecajima punka, metala i ekstremnih surf bandova. Njihovi koncerti su veliki žestoki toolomi.

Već prvim albumom ”Power Surf Orchestra” pokazali su svoj osebujni surf punk stil i pokupili sjajne kritike publike i novinara, a promotivna turneja sa američkim punk rock legendama Agent Orange samo je učvrstila njihov status kao najbojeg surf banda u Brazilu. Uslijedili su nastupi na svim velikim Brazilskim festivalima, a zatim i drugi (rasprodani) album ”Dogs of the Seas”.

Nakon toga osvajaju Europu po prvi puta, a brazilski mediji ih stavljaju na listu najboljih rock bandova u državi. Njihov takozvani Power Surf zvuk odzvanja i na trećem albumu ”Clash of the Irresistible” i novom ”Surf n’goat”, a čuje se i na mnogobrojnim kompilacijama širom svijeta.

Podršku Brazilcima će pružiti ”Četvorica prekaljenih glazbenih šmekera” pod nazivom Thee Melomen.

Svježi band iz Zagreba, sastavljen od melomana: Vex (ex Vex and the Voxtones), Vex Wombat (ex thee Mad and Hairy Wombats), Ive (ex Dijabaz) i Mislav (Erotic Biljan and his Heretics, ex Babies).

Oni su stari zanesenjaci rock muzikom, a naročito onom sirovom i sviraju autorske stvari i obrade tipa: New York Dolls, Stooges, CBGB…

Ulaznice po cijeni od 30 kn samo na ulazu u klub od 20:00.

Objavljeno 09.06.2016.

Vremeplov

Jedina stvar čudesnija od glazbe je čovjek iza nje.
Ray Charles