Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Panic Channel - U kombiju od kluba do kluba

The Panic Channel - U kombiju od kluba do klubaSkupina The Panic Channel, s upravo objavljenim debi albumom ’One’ nova su snaga američkog alternativnog rocka i jedan od bendova od kojih se dosta očekuje u skorijoj diskografskoj budućnosti. Tri četvrtine ovog benda čine članovi kultnih Jane’s Addiction, s tim da ovoga puta mjesto vokala zauzima mladi talent Steve Isaacs.

Uzmemo li u obzir i činjenicu da su članovi The Panic Channel svirali i u bendovima poput Red Hot Chilli Peppers, Porno For Pyros kao i s Alanis Morissette, jasno je da je riječ o iskusnom skupu glazbenika koji kroz novi band isporučuju svježu dozu modernog rock n rolla.

Prvi među jednakima vjerojatno je Dave Navarro, legendarni gitarist kalifornijske scene, koji je uz svirku u Jane’s Addiction i Peppersima, mlađoj populaciji poznat i kao ogromna MTV zvijezda, prije svega kroz svoj reality show sa bivšom suprugom Carmen Electra.

I dok je glazbena okosnica novog benda odrasla na improvizaciji i experimentalnoj svirci, vokal Isaasc više je dijete singer-songwritter škole, te se ova kombinacija za sada pokazuje izuzetno uspješnom, osobito ako je suditi po najavnom singlu ’Why Cry’.

Band je na debi albumu ’ONe’ nastavio na zdravim temeljima iskrene svirke, bez ikakvih udaranja na velika medijska zvona. Da je tako pokazuju i dalje svirajući upravo veliku klupsku US turneju, vozeći se u kombiju od grada do grada.

Sama glazba na albumu ’One’ spoj je sjajnih riffova i jakih melodija, uz dozu Navarrove gitarističke imaginacije, koji napominje da je za vrijeme rada na ovom albumu bio u ’jednoj od svojih Pink Floyd faza’, te da se nada da se to na albumu i čuje. The Panic Channel za sada uspijevaju i uz takav low profile i pošten pristup napredovati iz dana u dan sve više, a popunjeni klubovi gdje god dođu dobar su dokaz. Bend su: Dave Navarro - guitars, Perkins - drums, Chris Chaney - bass, Steve Isaacs - vox/guitars.

Link: www.thepanicchannel.com

Artist info

Objavljeno 26.09.2006.

Vremeplov

Ja sam, dragi moji, glazbena kurva.
Freddie Mercury (Queen)