Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Raven Age - Najava debut albuma

The Raven Age - Najava debut albumaBritanska heavy petorka The Raven Age najavili su izlazak debuta “Darkness Will Rise” koji će se u prodaji pojaviti u prosincu ove godine.

Grupa je najavila izlazak svog prvog albuma na pozornici u Luksemburgu gdje su nastupili u sklopu “The Book Of Souls” turneje legendarnih Iron Maiden. “Darkness Will Rise” će biti objavljen u prosincu i sadrži ukupno 13 pjesama od kojih je njih 3 već bilo uvršteno na EP “The Raven Age”. Album se već sad može naručiti preko njihovog web sitea i dobiti besplatan download pjesme “Trapped Withing The Shadows”.

“Sve što smo radili protekle tri godine vodilo je ovoj najavi. Izuzetno smo ponosni i oduševljeni reakcijama koje smo dobili na ovoj turneji i jedva čekamo isporučiti album našim fanovima u cijelom svijetu.” – izjavio je u Luksemburgu George Harris, gitarist benda. Hrvatska publika imala je prilike čuti neke od novih pjesama poput “Promised Land” i “Salem’s Fate” na koncertu u Spaladium Areni.

Nakon nastupa u više od 36 zemalja proteklih 6 mjeseci grupa The Raven Age večeras će nastupiti na njihovoj posljednjoj stanici turneje na glasovitom Wacken Open Air Festivalu u Njemačkoj.


Objavljeno 09.08.2016.

Vremeplov

Mi sviramo puno alternativniju muziku gledajući i na scenu vani, a kamoli ovdje gdje su mediji spremni zadnji mainstream proglasiti alternativom...
Hrvoje Karabajić (Hesus Attor), intervju za RiRock.com