Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Show Must Go On - Queen Show

The Show Must Go On - Queen Show The Show Must Go On - Queen Show, nezaboravni rock spektakl povodom dvadest i pete obljetnice oproštaja od Freddieja Mercuryja održat će se 18.11.2016. u 20:00 u Boćarskom Domu, Prisavlje 2, Zagreb.

Predstava se mora nastaviti – u godini i mjesecu u kada obilježavamo dvadeset i pet godina od smrti jedinstvenoga Freddieja Mercuryja, frontmena kultne rock grupe The Queen, će se u petak, 18. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom Domu održati rock spektakl „The Show Must Go On“ sa međunarodno priznatom The Queen tribute grupom The Bohemians koji će nastupiti uz dvadeset i pet članski simfonijski orkestar iz Poljske pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zborom i sopranisticom Lynelle Jonsson iz New Yorka. Stoga budite spremni na energičnu, divlju vožnju kroz najveće hitove jedne od najpopularnijih svjetskih rock grupa svih vremena.

Izvođaći će vam dočarati bombastičan audio-vizualni nastup sa največim rock himnama legendarnih The Queen i proći kroz vremena, kada su The Queen sa Freddiem na čelu osvajali svjetsko pučanstvo sa finim klavirskim kompozicijama, vječnim rock remek-djelima i zaraznim pop himnama, kao što su; ’Bohemian Rhapsody’, ’Killer Queen’, ’Crazy Little Thing Called Love’, ’The Show Must Go On’, ’We Will Rock You’, ’We Are the Champions’, „Anoter One Bust the Dust“, „Don’t Stop Me Now“, „A Kind Of Magic“, „Radio Ga Ga“, „Under Preasure“, „I Want It All“, „I Want to Break Free“, „One Vision“, „Barcelona“, „Invisible Man“, „Innuendo“;......

The Bohemians (Rob Comber – vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory – gitara, Wayne Bourne – bubnjevi, Kevin Goodwin – bas gitara) su se okupili prije dvadest godina sa naumom odavanja počasti veličanstvenim The Queen; od „ludih 70-ih“ preko „magičnih 80-ih“ godina prošlog stoljeća.

Željeli su dokazati svjetu i sebi, da su jedna od najdinamičnijih najuzbudljivijih tribute grupa na svijetu, a što im je i uspjelo! The Bohemians se mogu pohvaliti sa nastupima u Velikoj Britaniji, Europi te drugim zemljama; nastupima na festivalima, stadionima, kao i u koncertnim dvoranama. U više navrata su nastupili i za oficijalni fan klub The Queen. Ovoga puta u Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju dolaze u pratnji poljskog simfoničnog orkestra pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbora i sopranistke Lynelle Jonsson.

Orkestar je bio ustanovljen 2000. godine za produkciju mjuzikla „Evita“. „Evito“ su po Europi predstavljali još godinama kasnije, dok su kasnije nastupali i u predstavama i mjuziklima, kao što su „Jesus Christ Superstar“, „Musical Classics“, „ABBA i Sinfonie“ i „Fantom iz opere“. Vođa i osnivač je talentiran dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak. Piotr Oleksiak je završio glazbeno akademiju u Gdansku, latvijsku glazbenu akademiju u Rigi, svoj talent i znanje pa je usavršio u Austriji, Njemačkoj i Nizozemskoj.

U prošlosti je več sudjelovao sa mnogim opernim kućama, filharmonijama i kazalištima, dirigirao je puno koncertata, kazališnih predstava i mjuzikala. (Evita, Jesus Christ Superstar, Scrooge, From the Life of Musical Tailors, Fantom from opera, Fire of Dance, Musical Starlight, The Gypsy Byron, Bat, Magic Flute, Iolanta, Evgenij Onjegin, Nacht der Operette, Spectacular Night of Queen). Sopranistica Lynelle Jonsson je poznata po nastupanju sa New York Gilbert and Sullivan Players te nastuima u „The Pirates of Penzance“, „The Mikado“, „The Music Man“, „The Sound of Music“, „The Buddy Holly Story“ i mnogim drugim djelima.

Akcijska cijena ulaznica 160kn do 01.10.180 kn od 02. listopada, te 200 kn na dan koncerta. Također su u prodaji limitirane ulaznice za tribine po cijeni od 170 kn do 1. listopada, 190 kn od 2. listopada i 210 kn na dan koje možete kupiti samo preko Eventim sistema. Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Rockmark – Berislavićeva 13,. U Rijeci: Dallas Music Shop - Splitska 2A, ON PAROLE i Eventim sistem www.eventim.hr.

Objavljeno 27.09.2016.

Vremeplov

Znate, rock muzika se odigrala. Zaista. Problem je što to nitko nije primijetio.
David Bowie