Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Strange koncert na krovu!

The Strange koncert na krovu!Ove subote 6. srpnja The Strange, bend koji je prošle godine na cilj stigao kao pobjednik s jednim od najboljih albuma objavljenim u toj godini, svirat će na krovu MSU-a u sklopu jednog od najljepših ljetnih, koncertnih događanja u Zagrebu – Ljeto u MSU-u.

Prošle godine The Strange su se nakon četrnaest godina pauze vratili s atomosferičnim americana albumom ’Echo Chamber’ snimanim u Pragu pod nadzorom slavnog Philla Browna te produkcijskim oblikovanjem talijanskog glazbenika Antonija Gramentierija aka Don Antonio.

Strastvenim pratiteljima glazbe Phill Brown je poznat kao čovjek koji je radio s ’’glazbenim institucijama’’ Led Zeppelin, Roxy Music, Bob Marley, Cat Stevens i Dido.

U svojim počecima The Strange su osnovani kao projekt surf-rock benda The Bambi Molesters i lidera gothic-americana sastava The Walkabouts Chrisa Eckmana,. Debitantski istup ostvarili su 2004. godine albumom ’Nights of Forgotten Films’’ koji je perfektno izmiješao instrumentalnu surf glazbu s Chrisovim vokalom kojeg nerijetko uspoređuju s mračnim vokalom Nicka Cavea.

Kako kod kuće tako i u inozemstvu, debi album The Strangea odlično je prošao kod kritičara renomiranih glazbenih časopisa tipa Uncut, Mojo, Rolling Stone. U nekoliko riječi ’Nights Of Forgotten film’ je glazbeno djelo iz svijeta americane koje se moglo nositi i s ključnim albumima Calexica ili Lambchopa, bendova koji su u to vrijeme bili jedno od pera na perjanici tog žanra. Uspjeh drugog album ’Echo Chamber’ ne zaostaje za njim pa je tako i on osim u regionalnom okruženju ovjenčan dobrim kritikama inozemnih magazina

Ulaznice za koncert u sustavu Eventima

Objavljeno 05.07.2019.

Vremeplov

Jedna od dobrih stvari kod mladih ljudi je što se pitaju, duboko im je stalo do pravde i imaju otvorene umove.
Zach de la Rocha (Rage Against the Machine)