Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Strange snimaju novi zajednički album

The Strange snimaju novi zajednički album The Bambi Molesters & Chris Eckman pod imenom The Strange snimaju novi, drugi po redu, zajednički album i to je projekt kojim je Dancing Bear Publishing pobijedio na natječaju „Internacional“ Hrvatskog društva skladatelja.

Po prvi puta je publisher dobio mogućnost apliciranja i potporu za neki svoj projekt, u ovom slučaju u iznosu 150 tisuća kuna.

Ovim vrhunskim izdanjem cilj je promovirati hrvatsku glazbu kroz suradnju The Bambi Molestersa i Chrisa Eckmana, koji zajedno djeluju pod nazivom The Strange. Chris je kantautor, multiinstrumentalist, skladatelj, producent i osnivač izdavačke kuće koja je dvije godine za redom dobila World Music Expo (WOMEX) nagradu za najbolju etiketu i jedan je od najzaposlenijih glazbenika današnjice.

The Bambi Molesters, s glavnim autorom Daliborom Pavičićem na čelu, među rijetkim su hrvatskim glazbenicima čija su kvaliteta i talent priznati na međunarodnoj sceni. Često sviraju u inozemstvu (zadnja velika turneja bila je brazilska), njihove albume distribuirali su i strani izdavači poput Warner Musica, a zajedničkim trudom The Bambi Molestersa i Dancing Bear Publishinga dosta je njihovih djela plasirano u inozemne produkcije (filmove, serije, uključujući i mega popularnu “The Breaking Bad“).

Namjera je svim snagama i raspoloživim resursima postići kvalitetan album i otvoriti brojne mogućnosti za ove uspješne hrvatske glazbenike što bi predstavljalo svakako novi iskorak za hrvatsku glazbu prema međunarodnoj publici.

Snimatelj će biti Phil Brown, producenti Phil Brown i Chris Eckman, izdavač Dancing Bear uz inozemnu distribuciju Glitterhouse Recordsa, a nakladnik je naravno, Dancing Bear Publishing.

Objavljeno 03.02.2017.

Vremeplov

Teško je u ovoj hiperprodukciji i kaosu od ponude na glazbenom tržištu reći da možeš smisliti nešto novo.
Sandi Bratonja (Sinteza), intervju za RiRock.com