Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

The Strange snimaju novi zajednički album

The Strange snimaju novi zajednički album The Bambi Molesters & Chris Eckman pod imenom The Strange snimaju novi, drugi po redu, zajednički album i to je projekt kojim je Dancing Bear Publishing pobijedio na natječaju „Internacional“ Hrvatskog društva skladatelja.

Po prvi puta je publisher dobio mogućnost apliciranja i potporu za neki svoj projekt, u ovom slučaju u iznosu 150 tisuća kuna.

Ovim vrhunskim izdanjem cilj je promovirati hrvatsku glazbu kroz suradnju The Bambi Molestersa i Chrisa Eckmana, koji zajedno djeluju pod nazivom The Strange. Chris je kantautor, multiinstrumentalist, skladatelj, producent i osnivač izdavačke kuće koja je dvije godine za redom dobila World Music Expo (WOMEX) nagradu za najbolju etiketu i jedan je od najzaposlenijih glazbenika današnjice.

The Bambi Molesters, s glavnim autorom Daliborom Pavičićem na čelu, među rijetkim su hrvatskim glazbenicima čija su kvaliteta i talent priznati na međunarodnoj sceni. Često sviraju u inozemstvu (zadnja velika turneja bila je brazilska), njihove albume distribuirali su i strani izdavači poput Warner Musica, a zajedničkim trudom The Bambi Molestersa i Dancing Bear Publishinga dosta je njihovih djela plasirano u inozemne produkcije (filmove, serije, uključujući i mega popularnu “The Breaking Bad“).

Namjera je svim snagama i raspoloživim resursima postići kvalitetan album i otvoriti brojne mogućnosti za ove uspješne hrvatske glazbenike što bi predstavljalo svakako novi iskorak za hrvatsku glazbu prema međunarodnoj publici.

Snimatelj će biti Phil Brown, producenti Phil Brown i Chris Eckman, izdavač Dancing Bear uz inozemnu distribuciju Glitterhouse Recordsa, a nakladnik je naravno, Dancing Bear Publishing.

Objavljeno 03.02.2017.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison