Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Thomas Pridgen i The Memorials u Močvari

Thomas Pridgen i The Memorials u Močvari U Klub Močvara 30.11.2012. dolazi jedan od najprominentnijih današnjih bubnjara – Thomas Pridgen sa svojim novim bendom, The Memorials.

Thomas Pridgen karijeru je izgradio svirajući za kultni progresivni rock kolektiv The Mars Voltu kao i za njihovog glavnog kreativca, Omara Rodrigueza-Lopeza u solo projektima. S The Mars Voltom snimio je albume „Octahedron“ i najuspješniji „The Bedlam in Goliath“ koji se 2008. popeo na vrh Billboard 200 ljestvice, a za singl „Wax Simulacra“ osvojili su i Grammy nagradu.

Odmah po izlasku iz The Mars Volte 2009. osniva The Memorials s Berklee College of Music kolegama Nickom Brewerom i Vivecom Hawkinks koja je surađivala i sa Cee Loo Greenom. Iako ih se žanrovski gura u afro-punk, The Memorials su zvukovno ipak raznovrsniji, pa se odmah mogu uočiti soul, r’n’b i hard rock utjecaji, dok je Thomas zadržao svirački i autorski stil kojim je proslavio The Mars Voltu.

Debitantski album izdaju 2011. godine, a ovog ljeta objavili su i drugi pod nazivom „Delirium“ kojeg promoviraju na turneji s više od 100 koncerata na američkom kontinentu i Europi do kraja godine.

Ulaznice u prodaji su od 27.09.2012. i moći će se kupiti po cijeni od 55 Kn. Od 22.10.2012. cijena ulaznice će u pretprodaji koštati 65 Kn, dok će na blagajni kluba na dan koncerta iznositi 75 Kn.

Prodajna mjesta:
Rockmark, Berislavićeva 13
Dirty Old Shop, Tratinska 22
Klub Močvara, Trnjanski nasip bb

Objavljeno 02.10.2012.

Vremeplov

Svjestan sam toga da svaki čovjek ima dvije grupe neprijatelja, u jednu spadaju pravi prijatelji a u drugu krivi prijatelji...
Predrag Kraljević Kralj (Termiti), intervju za RiRock.com