Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tko se krije iza imena The Arts?

Tko se krije iza imena The Arts?Skupina The Arts javnosti se predstavila odličnom premijerom na Vip music clubu gdje su dogurali do drugog mjesta sa singlom ’Run Marin Run’ da bi krenuli i u osvajanje radijskih top ljestvica.

The Arts su nastali pod tim imenom prije ne više od godinu dana. Zapravo je produkt više bendova koji su surađivali dugi niz godina. Ozren Andrić - bubanj, Marko Vuković - vokal i gitara, Hrvoje Papratović - bas gitara, Ivan Vuković - gitara. Cijela priča počinje u Đakovu u Studiu Pećinadavo B-15, a kako dalje odmiće sve se seli u Zagreb. U Zagrebu dolaze u kontakt sa Denisom Mujadžićem-Denykenom u čijoj suradnji i nastaje prvi singl ’Run Marin Run’.

U lipnju 2009. godine po prvi put se spominje ime benda gdje ga Denyken predstavlja na promociji u Aquariusu. Neki članovi benda hvataju se kamere i snimaju spot te opet uz pomoć Denykena realiziraju ga u završni proizvod.

Jedna od zanimljivosti je ta da je najmlađi član Marko Vuković koji ima tek 17 godina te je ujedno i najodgovorniji za tekstove i glazbu pjesama. Pjesma ’Run Marin Run’ bila je izabrana i za pjesmu koja je predstavljala In music festival 2009.


Objavljeno 15.01.2010.

Vremeplov

Što se loših trenutaka tiče nerado ih se prisjećam. Bolje je ostati pozitivnim.
Page Hamilton (Helmet)