Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

’Toleranca’ najprodavaniji album 2010. godine

’Toleranca’ najprodavaniji album 2010. godine S prvim danima nove godine, kroz službenu listu albuma Hrvatske diskografske udruge, stigla je još jedna potvrda albumu ’Toleranca’ kao najprodavanijem albumu 2010. godine ( u konkurenciji i domaćih i stranih izdanja u Hrvatskoj).

Isti uspjeh Gibonni je ostvario i u Sloveniji, gdje je album ’Toleranca’ također na samom vrhu liste najprodavanijih albuma godine, a kako je odlična prodaja zabilježena i na drugim teritorijima, jasno je kako je Gibonni najprodavaniji domaći izvođač u cijeloj regiji.

’Toleranca’ je tako u samo devet mjeseci od izlaska prošle godine prešla ’dijamantnu nakladu’ od preko 30.000 primjeraka, što je itekako vrijedan rezultat za današnju domaću diskografiju. Osim toga, ovo je peti put uzastopno da je novi Gibonnijev album najprodavanije izdanje godine, a uspjelo mu je to prije ’Tolerance’ sa albumima ’Acoustic/Electric’, ’Unca
fibre’, ’Mirakul’, te ’Judi, zviri i beštimje’.

Već po izlasku i publika i kritika složili su se kako je ’Toleranca’ još jedan veliki Gibonnijev album, koji nastavlja izvanserijsku nisku prethodnika, izvan svake konkurencije na domaćem terenu.

Impozantan niz hit singlova sa albuma ’Toleranca’ započeo je sa super hitom ’Žeđam’ koji su
mediji već po izlasku proglasili najjačim domaćim pop rock singlom u posljednjih nekoliko godina, a nastavio se sa pjesmama ’Toleranca’, ’Zamoli me (možda ti je ispod časti)’, ’Čemu se nadaš srce moje’, te najnovijim singlom ’Vrata moje sestre’, kojima je Gibonni osvojio eter radio postaja u regiji.

O velikom uspjehu albuma ’Toleranca’ svjedoči uspješna turneja koja je po izlasku album uslijedila u Hrvatskoj, Sloveniji, nedavni nastupi u Subotici i Budvi, a bez sumnje, uspješni niz nastavit će se skorašnjim koncertima u Bosni i Hercegovini.Objavljeno 15.01.2011.

Vremeplov

Da bi promijenili svijet prvo morate sabrati svoje misli.
Jimi Hendrix