Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tom Jones ponovo u Beogradu

Tom Jones ponovo u BeograduPjevač jedinstvenog glasa i nepresušne energije, šarmer koji odolijeva godinama, Tom Jones nastupiti će u Kombank Areni 15.06.2014.

Tom Jones je 2009. godine prvi put nastupio u Areni, a na koncertu koji je trajao preko dva sata zagrijao je publiku svojim najvećim hitovima iz gotovo polustoljetne karijere. Svi koji su bili prisutni na tom koncertnom spektaklu mogu se samo zapitati: iz kojih izvora Tom crpi energiju kojom s bine kako glasom tako i pokretima poklanja sebe publici.

Koncert je bio za pamćenje. ‘’Velški pjevač pokazao je da i u 69. godini ima zapanjujuće snažan glas i izuzetnu izvođačku energiju . Jones i dalje s istim žarom i zavodničkim šarmom osvaja publiku. Iako na pragu osmog desetljeća, Jones je iskočio pred publiku energičan, veseo i spreman za cijelu noć ludovanja!’’ - Izvještavali su naši mediji nakon prošlog nastupa ovog velikana a on je na kraju poručio: ‘’Beograde, vidimo se uskoro ponovno’’ i održao obećanje!

Sir Tom je istinska živa legenda. Na svojim koncertima publiku vodi kroz različite glazbene ere i žanrove. Na prvom mjestu mu je uvijek snaga pjesme i snaga glasa.

Njegova blizu 50 godina duga karijera sve vrijeme je vođena izuzetnom snagom i upornošću da se kvalitetom živi takav umjetnički život. Kritičari diljem svijeta su jednoglasni u odobravanju i divljenju kako prema snimljenim djelima tako i prema živim nastupima.

Zanimaju ga skoro sve forme popularne glazbe. Iako je poznat po hitovima među kojima su ‘’Kiss’’, ‘’Delilah’’, ‘’If I Only Knew’’, on je prvenstveno roker s blues dušom i soul vokalom.

U svom rodnom Walesu poznat je i kao ‘’Jones the Voice’’ a važi za jednu od najvoljenijih ličnosti u glazbenoj industriji. Jedinstveno snažan glas, sposobnost i karizmatičnost čine ga jednim od najpoštovanijih osoba kojoj se svi dive i obožavaju u svijetu moderne popularne glazbe.

Ulaznice po cijenama od 22e,25e, 28e, 29e, 32e,39e i 49e mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i
www.eventim.rs

Objavljeno 15.05.2014.

Vremeplov

Još od 1980. i 1981. su mi izmišljali izjave. Pola stvari je bilo izmišljeno i onda digneš ruke od toga. Ne želim više ništa objašnjavati…
Branimir Johnny Štulić