Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Tom Jones - roker s blues dušom i soul vokalom

Tom Jones - roker s blues dušom i soul vokalomDa podsjetimo, pjevač jedinstvenog glasa i nepresušne energije, šarmer koji odolijeva godinama, Tom Jones nastupiti će u Kombank Areni 15.06. Ovo će biti njegov drugi koncert pred publikom u Kombank Areni – prvi se dogodio 2009. godine i mnogi pamte taj njegov nastup…

Tom Jones je karijeru započeo prije gotovo pola stoljeća , pjevušeći u rudnicima rodnog grada Pontipida u Walesu gdje je radio.

Tijekom niza godina glazbene karijere Jones se okušao u svim glazbenim pravcima i žanrovima i to s velikim uspjehom.

Njegov prvi veliki hit, koji ga je proslavio bio je ”It’s Not Unusual ” (1965). Numera je odmah zauzela prvo mjesto na britanskoj top listi i ušla među prvih deset na američkoj. Iste godine objavljen je hit ”Thunderball ”, naslovna pjesma iz istoimenog filma o Jamesu Bondu (”Operacija Grom ”).

1966. godine je snimio svoj najveći hit - obradu pjesme ”Green, green grass”, koja je zbog toga što je Jones Velšanin, postala neslužbena himna Walesa.

Već sedamdesetih njegova slava počela je stagnirati ali je svojevrsni povratak imao 1988. godine obradom pjesme ”Kiss” koju u originalu izvodi Prince. Tom Jones je definitvno od tada, bez obzira na godine, prisutan na svim muzičkim televizijama gdje s pravom figurira kao netko tko uvijek ima što za kazati: kako umjetnički tako i u svojim intervjuima.

U vrh svjetskih top lista popularni pjevač vraća se 1999. godine albumom ”Reload” i naročito numerom ”Sexbomb”. Tada je ostvario suradnju s mnogim mladim izvođačima: The Cardigans, Robbie Williams, James Dean Bradfield,… što je samo potvrda poštovanja među mlađim kolegama.

Interes za koncert Toma Jonesa je, prema pisanju medija u Srbiji, jako velik.

Ulaznice za koncert Tom Jonesa u Kombank Areni po cijenama od 22e,25e, 28e,29e , 32e,39e i 49e mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće šoping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Objavljeno 06.06.2014.

Vremeplov

Nisam nikad bio član ikojeg benda ili nečiji menadžer, uvijek sam bio tek osoba iz publike, što će reći bez potrebe da bilo komu iz krivih razloga pridajem ili odričem važnost. OK, i iz publike se može pogriješiti, ali barem ne u lošoj namjeri.
Velid Đekić (Riječki publicist), intervju za RiRock.com